Susret s Čovićem

Vučić, Plenković i Vujanović danas u BiH: Regionalni lideri otvaraju teške teme u Mostaru

Front 03.04.17, 08:17h

Vučić, Plenković i Vujanović danas u BiH: Regionalni lideri otvaraju teške teme u Mostaru
Prvi potez novoizabranog predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na izborima koji su jučer održani, još uvijek u ulozi premijera te zemlje, zanimljivo, bit će dolazak u Mostar

 

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović danas će u Mostaru imati tri odvojena susreta s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, premijerom Hrvatske Andrejem Plenkovićem i predsjednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem.

 

Prvi potez novoizabranog predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na izborima koji su jučer održani, još uvijek u ulozi premijera te zemlje, zanimljivo, bit će dolazak u Mostar.


- Mene čeka put kao predsjednika Vlade Srbije. Zakazao sam teške i ozbiljne razgovore u Mostaru, sa gospodinom Plenkovićem. To je važan dan za sve nas u regionu - kazao je Vučić sinoć na prvoj press konferenciji nakon izborne pobjede, prenosi Avaz.

 

Najavljeno je da će se Čović prvo sastati s Vujanovićem u 16 sati, potom s Plenkovićem u 17 i na kraju, u 19 sati, s Vučićem. Premijeri Hrvatske i Srbije te predsjednik Crne Gore bit će gosti na 20. jubilarnom Sajmu privrede koji će biti otvoren sutra.

 

Sastanci će biti održani u Kabinetu hrvatskog člana Predsjedništva BiH u Mostaru. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

*******************************

Ne propusti na video na DEPO TV, vodećem online video kanalu u BiH

 

BLIN
KOMENTARI