NAKON AFERE O DODJELI SREDSTAVA

Borjana Krišto tvrdi jedno, ali dokument kazuje drugo: Ipak je 100.000 KM otišlo njenoj snahi!

Front 01.04.17, 11:22h

Borjana Krišto tvrdi jedno, ali dokument kazuje drugo: Ipak je 100.000 KM otišlo njenoj snahi!
Krišto zapravo nije ni demantirala medije, nego Ministarstvo pravosuđa i uprave Livanjskog kantona. Upravo njihov registar udruga je dokaz da je Borjanina snaha godinama na čelu Hrvatske žene Livno

 


Nakon afere o dodjeli sredstava dopredsjedavajuća Predstavničkog doma Parlamenta BiH i zamjenica predsjednika HDZ BIH Borjana Krišto je kazala kako njena snaha Tihana Krželj nije predsjednica Udruge Hrvatska žena Livno, kao i da su pisanja medija “konstrukcija”.


Međutim, po onoj staroj narodnoj, Ako laže koza, ne laže rog, dokazi kažu da je svaka rečenica objavljena u medijima tačna, piše agencija Patria.

 

kristo-dodjela-sredstava


Krišto zapravo nije ni demantirala medije, nego Ministarstvo pravosuđa i uprave Livanjskog kantona. Upravo njihov registar udruga je dokaz da je Borjanina snaha godinama na čelu Hrvatske žene Livno.


Točnost ovih navoda može se provjeriti na poveznici Registar udruga Ministarstva. Udruga građana “Hrvatska žena” Livno nalazi pod rednim brojem 138, a dokumente možete pogledati OVDJE.


Nadalje, na poveznici Raspodjela sredstava možete provjeriti koliko je ko dobio novca od Vijeća ministara, kao i da su sve župe i samostani aplicirali sami za sredstva, a jedino Župa Livno tvrdi da je to morala učiniti preko udruge Hrvatska žena Livno.


I kao treća, a ne i najmanje važna stavka je poveznica na Dokumente Vijeća ministara BiH, gdje se može vidjeti kako je konkurs za novac Vijeća ministara bio aktuelan prije godinu dana, kada je, kako se može provjeriti u registru s prvog linka, snaha Borjane Krišto bila predsjednica Udruge Hrvatska žena Livno, piše ljubuski.info.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI