VIDEO/ Imamo pobjednika, zaustavite sve realityje ikada

Takmičari pjevaju dok ih žene ručno zadovoljavaju, a 'Ratovi orgazma' su još luđi: Dozvoljen je i oralni seks

DEPO PLUS 31.03.17, 11:49h

Takmičari pjevaju dok ih žene ručno zadovoljavaju, a 'Ratovi orgazma' su još luđi: Dozvoljen je i oralni seks
U jednom progranu muškarci obučeni u pelene gađaju paravan iza kojeg stoji gola djevojka, u drugom muškarac pjeva dok ga žena ručno zadovoljava

 

Mislite da su rijaliti programi koji se prikazuju na našim televizijama prepuni vulgarnosti i pornografije? U pravu ste, ali vjerovali ili ne, Japanci imaju neke još gore.

 

U Japanu, odakle potiču neki od najpopularnijih svjetskih animiranih filmova i stripova, kao i simpatične televizijske igre kao što su “Nindža ratnik” i “Takešijev zamak” postoje i popularni programi u kojima su učesnici potpuno poniženi i svedeni na seksualne objekte.

 

Takva je na primjer televizijska igra koja se zove “Skini djevojku”. O čemu se tu radi? Muškarci, obučeni u pelene gađaju mali paravan sa brojevima, iza kojeg stoji djevojka. Svaki put kada pogode neki broj, djevojka iza skine dio odjeće.

 

 

Muškarce koji izgube u igri, odvuku u blato, mada realno govoreći u ovoj igri su svi gubitnici i muškarci u pelenama i djevojke koje se skidaju i gledaoci i cijela televizijska ekipa.

 

Sljedeći primjer je igra slobodno prevedena kao “Pjevaj šta se dešava”. U pitanju je takmičenje u karaokama, još jednom popularnom japanskom izvoznom proizvodu, ali sa obrtom. Naime dok muškarac pjeva, ili pokušava, jedna djevojka ga ručno zadovoljava.

 

 

Za kraj vas upoznajemo sa “Ratovima orgazma”. Jedan učesnik kaže da ga drugi učesnik neće dovesti do seksualnog vrhunca, a drugi tvrdi da će uspjeti u tome. Sve se to dešava pred gledaocima u studiju. Nećemo ulaziti u detalje. Ukoliko vas baš jako zanima i kako to sve izgleda, guglajte.

 

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

********************************************

Ne propustite bonus video na DEPO TV!

 

/p>

 

 

BLIN
KOMENTARI