VIDEO/ ŠTA SE DEŠAVALO TOKOM USVAJANJA REZOLUCIJE?

Kako se bh. političari služe društvenim mrežama: Damir Mašić emitovao uživo sam sebe i vlastiti govor u Parlamentu FBiH

Front 22.03.17, 15:07h

Kako se bh. političari služe društvenim mrežama: Damir Mašić emitovao uživo sam sebe i vlastiti govor u Parlamentu FBiH
Zastupnik SDP-a je pokazao i da, za razliku od mnogih drugih bh. politčara, vrlo dobro zna snagu društvenih mreža i kako je treba koristiti...

 

Burno i žestoko juče je bilo Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine tokom rasprave o Rezoluciji o osudi incijativa za federalizaciju BiH i entiteta, nakon koje je Više od dvije trećine parlamentaraca podržalo Rezoluciju koju je predložio Damir Mašić, zastupnik SDP-a u Parlamentu FBiH.

 
Nakon toga klubovi poslanika iz HDZ-a i HDZ 1990 napustili su sjednicu...


Kako je sve to izgledalo prikazali su razni tv prilozi emitovani u sinoćnjim informativnim emisijama, no Damir Mašić načinio je vlastitu verziju događaja u Parlamentu FBiH, snimivši sam sebe tokom izlaganja na temu Rezolucije o osudi incijativa za federalizaciju BiH i entiteta.


Mašić je snimak emitovao uživo na svom FB profilu tokom trajanja sjednice i tako momogućio svima koji žele da znaju šta se dešava iza zatvorenih vrata Parlameta FBiH, da to prate sa lica mjesta.


Osim toga, zastupnik SDP-a je pokazao i da, za razliku od mnogih drugih bh. politčara, vrlo dobro zna snagu društvenih mreža i kako je treba koristiti...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


     

BLIN
KOMENTARI