BIVŠI ADMIRAL IMA SVOJU TEORIJU

Šokantna tvrdnja savjetnika hrvatske predsjednice: Milošević je živ, sanduk je bio prazan!

Front 20.03.17, 20:34h

Šokantna tvrdnja savjetnika hrvatske predsjednice: Milošević je živ, sanduk je bio prazan!
Mediji širom regiona prenose njegove navode koje kao član Vijeća za domovinsku sigurnost i bliski Kolindin saradnik već nedjeljama iznosi diljem Hrvatske, na predavanjima o Domovinskom ratu za profesore historije

 

 

Slobodan Milošević je živ, sanduk na njegovoj sahrani bio je prazan! Ovu šokantnu tvrdnju iznosi savjetnik hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, penzionisani admiral Davor Domazet - Lošo.

 

Mediji širom regiona prenose njegove navode koje kao član Vijeća za domovinsku sigurnost i bliski Kolindin saradnik već nedjeljama iznosi diljem Hrvatske, na predavanjima o Domovinskom ratu za profesore historije.

 

"On i još nekoliko penzionisanih hrvatskih generala okupljenih oko Hrvatskog generalnog zbora drže profesorima predavanja, koja su blago rečeno, skandalozna i izazivaju mučninu. Tu se mogu čuti svakakve stvari, poput tvrdnji da je Milošević živ. Međutim, Domazet-Lošo nije bio sasvim siguran u to da je Sloba živ, pa je rekao da garantovano nije sahranjen ispod lipe u Požarevcu. Tvrdi da je sanduk na Miloševićevoj sahrani 2006. bio prazan... Na predavanjima se može čuti i da je Tito bio ruski agent, kao i da su Jugosloveni najveći problem Hrvatske, ispričao je sagovornik "Kurira" iz "lijepe naše".

 

Ipak, koliko u ovim tvrdnjama ima istine, nije teško zaključiti. Navode bivšeg hrvatskog admirala u ovoj državi mnogi tumače kroz činjenicu da uvije ima onih koji se "ne mogu pomiriti da je ratno vrijeme prošlo, pa poput kakvih senilnih baba hodaju okolo i pričaju budalaštine nadajući se da će opet doći njihovih pet minuta". 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI