VIDEO/ POGLEDAJTE...

Stara erotska tehnika: Pritisnite ovu tačku na tijelu i doživjet ćete nezaboravno seksualno iskustvo

DEPO PLUS 17.03.17, 11:35h

Stara erotska tehnika: Pritisnite ovu tačku na tijelu i doživjet ćete nezaboravno seksualno iskustvo
Stari Kinezi znali su kako potaknuti stvari u raznim poljima života pa tako i u krevetu. Radi se o staroj erotskoj tehnici koja garantira nezaboravno seksualno iskustvo

 

 

Radi se o staroj erotskoj tehnici koja garantira nezaboravno seksualno iskustvo. Doprinosi rastu senzualnosti, jačeg osjećaja seksipilnosti i živahnosti. Pomaže i kod impotencije, prenosi 24sata.hr.


Stari Kinezi znali su kako potaknuti stvari u raznim poljima života pa tako i u krevetu. Radi se o staroj erotskoj tehnici koja garantira nezaboravno seksualno iskustvo. To je zapravo o akupresura, a u ovom slučaju točka odgovorna za strast nalazi se na tabanima.


Pritiskom na tu točku čovjek se oslobađa mišićne napetosti, potiče se protok energije i kolanje krvi. Kako se cirkulacija povećava, tako hranjive tvari brže dolaze svih dijelova tijela. To pak doprinosi rastu senzualnosti, jačeg osjećaja seksipilnosti i živahnosti.


Tehnika se izvodi ovako:


Plačevima snažno pritušćite točke na partnerovim tabanima dok se u isto vrijeme glavom približavate njegovim genitalijama i pružate mu oralno zadovoljstvo. Pritisak držite cijelo vrijeme. Kasnije zamijenite uloge. Pritisak na te točke pomaže i kod impotencije.

 

Video pogledajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI