FOTO/ Preživjeti u Sibiru

Bolesni reality show u kojem je dozvoljeno silovanje i ubijanje: Počinje brutalna borba za 1,55 miliona eura

Lifestyle 10.03.17, 08:48h

Bolesni reality show u kojem je dozvoljeno silovanje i ubijanje: Počinje brutalna borba za 1,55 miliona eura
Uprkos poprilično brutalnim pravilima, zainteresiranih je zasad više od 300, najrazličitijih profila

 

Glumica, glamurozna trenerica plivanja i "profesionalna plavuša s Arktika" samo su neki od kandidata za ruski reality show bez pravila koji počinje u julu.

 

reality-sibir

 

Organizatori reality showa koji će se snimati u Sibiru kažu kako neće intervenisati čak ni u slučaju ubistva ni silovanja, a kandidati naoružani samo noževima devet mjeseci borit će se s vukovima, medvjedima, niskim temperaturama, ali i međusobno.

 

reality-sibir


Temperature u blizini rijeke Ob variraju od 35 ljeti do -50 stupnjeva zimi, a potencijalni kandidati kojih je sve više imat će samo jedan set zimske odjeće. Borit će se za nagradu od 1,55 miliona eura.

 

Uprkos poprilično brutalnim pravilima, zainteresiranih je zasad više od 300, najrazličitijih profila. Tokom devet mjeseci u divljini, snimat će ih 2000 fiksnih kamera, a emitirat će se na internetu 24 sata dnevno na više različitih jezika, uključujući i engleski, piše Daily Mail.

 

Oksana Shiganova (28), vozačica i samoprozvana "profesionalna plavuša" nada se da će odabrati baš nju, iako priznaje da će bez pomoći teško preživjeti.

 

oksana-shiganova

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI