STIŽE NOVA USLUGA

Uskoro kreće YouTube TV: U ponudi više od 40 televizijskih mreža, a među njima...

Mediji 01.03.17, 08:59h

Uskoro kreće YouTube TV: U ponudi više od 40 televizijskih mreža, a među njima...
U ponudi će biti više od 40 televizijskih mreža, uključujući ESPN tvrtke Walt Disney Co, kao i originalne YouTube produkcije, koje autorski potpisuju pretplatnici platforme You Tube Red Originals

 

 

Tvrtka Alphabet Inc. tijekom idućih će nekoliko mjeseci na svojoj platformi YouTubeu pokrenuti novu uslugu koja će nuditi izravan prijenos sadržaja četiri vodeće američke televizijske mreže te kablovskih programa, najavila je u utorak izvršna direktorica YouTubea Susan Wojcicki.

 

Nova usluga zvat će se YouTube TV, a stajat će 35 dolara mjesečno za šest korisničkih računa, kazala je Wojcicki u razgovoru s novinarima u Los Angelesu.

 

U ponudi će biti više od 40 televizijskih mreža, uključujući ESPN tvrtke Walt Disney Co, kao i originalne YouTube produkcije, koje autorski potpisuju pretplatnici platforme You Tube Red Originals.

 

Time će YouTube ući u konkurenciju sa sličnim uslugama tvrtki Dish Network Corp (Sling TV), AT&T (DirecTV Now ) i Sony Corp (PlayStation Vue), usmjerenim na privlačenje gledatelja koji su odustali od tradicionalnih televizijskih paketa, ili ih nikada nisu ni imali.

 

(FENA/ad)

BLIN
KOMENTARI