slučaj koji je potresao hrvatsku

Uznemirujuće: David (19) koji je 60 puta izbo trudnu Kristinu - Izvadio sam nož i zabio joj ga u vrat...

Hronika 28.02.17, 08:48h

Uznemirujuće: David (19) koji je 60 puta izbo trudnu Kristinu - Izvadio sam nož i zabio joj ga u vrat...
Kako smo doznali, David je istražiteljima ispričao da je u trenutku ubojstva mislio da je u vezi s Kristinom- piše Jutarnji

 

Dok David Komšić (19) u ćeliji remetinečkog zatvora priprema obranu i slaže dojmove zločina kada je brutalno ugasio život kuhinjskim nožem Kristini Krupljan (18) na zagrebačkoj Volovčici, od tragično ubijene djevojke na groblju Markovo polje jučer se oprostila neutješna obitelj, prijatelji, ali i mnogobrojni građani koje je potresao zločin- piše Jutarnji.hr

 

- Koji je smisao njezine smrti? Smisla nema, Biblija kaže da sve ima svoje vrijeme, ali je li zaista došlo njezino vrijeme? - zapitao se svećenik tijekom ispraćaja preminule Kristine čijem ubojici prijeti do 40 godina zatvora.

 

Kako smo doznali, David je istražiteljima ispričao da je u trenutku ubojstva mislio da je u vezi s Kristinom.

 

- Zajedno smo bili od 7. razreda osnovne škole. Znali smo se svađati. Bila me prijavila da sam je pretukao, ali je povukla iskaz rekavši da je sa mnom trudna. Pravi šok mi je izazvalo kada me tri dana prije ubojstva na telefon rekla da je već tri mjeseca trudna s drugim čovjekom. To me šokiralo. Pokušao sam tražiti objašnjenja, ali mi je rekla da ću sve doznati na vrijeme. Kobnu večer išli smo u Nocturno na večeru, potom nas je dovezla ispred njene zgrade. Izvukao sam kuhinjski nož iz Calvin Klein torbice i zabio joj ga u vrat. Čuo sam njezin vrisak i onda mi se smračilo. Znam samo da sam je nastavio bosti. Ne sjećam se svega. Izgubio sam se kompletno - rekao je Komšić policiji.

 

Potom je nazvao oca i rekao mu: - Mislim da sam ubio Kristinu.

 

Otišao je kući, a usput je bacio nož u kontejner. Njegov otac Ivo nazvao je policiju te je najavio da stižu u policijsku postaju.

 

David je u postaji hladan ko špricer rekao: - Ja sam je zaklao.

 

Nanio joj je više od 60 uboda nožem. Njezino tijelo u parkiranom automobilu pronašli su susjedi.

 

(DEO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI