PODIZANJE STRASTI

Ovo je jedina vrsta alkohola koja vodi do najboljeg seksa u životu, a tako dostupna...

Lifestyle 25.02.17, 18:40h

Ovo je jedina vrsta alkohola koja vodi do najboljeg seksa u životu, a tako dostupna...
Što češće upražnjavate seks, to ste zdraviji, a u podizanju strasti pomoći će vam i ovo


Ukoliko je vaš seksualni život zapao u rutinu i više ne uživate u njemu kao prije, možda je vrijeme za promjenu, da probate nešto sasvim novo, pomalo nesvakidašnje a opet sasvim obično.


Nešto kao jedno piće koje vam je veoma dostupno.


A nije ništa drugo do – crveno vino!


Da ne bude zablude, ovime se ne podstiče alkoholizam, ali koja čašica tu i tamo neće vam toliko naštetiti, a može poboljšati seksualni život. Kako?


Naime, novo istraživanje, piše Elite Daily, ​​pokazalo je da dvije čaše crnog vina na dan mogu povećati nagon za seksom ili libido i kod žena i kod muškaraca, prenosi Telegraf.rs.


Muškarci mogu zahvaliti kvacertinu, flavanolu koji se nalazi u crvenom vinu, za ovu šašavu vijest. Nakon konzumiranja crnog vina u tijelu muškarca raste nivo testosterona zbog čega je uzbuđeniji i spremniji na seks.


S druge strane, crno vino kod žena poboljšava protok krvi u erogenim zonama i time pobuđuje želju za seksom.

 

VINO-ilustracija


Ovo, naravno, ne znači da treba da se napijete već da polako uživate u čaši vina tokom večere, a da onda napunite čašu i polako ispijajte vino dok jedete čokoladnu tortu ili neki drugi slatkiš.


Ako želite da vaš seksualni život podignete na viši nivo, počnite da pijete crno vino. Tako činite sebi uslugu jer – i to je najbolje od svega – tako bivate zdravija osoba. Jer što češće imate seks, to ste zdraviji.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI