KO DA VIŠE/NAZIF MUJIĆ PRODAJE SREBRENOG MEDVJEDA

Zlatar iz Srebrnika nudi 4000, Emir Kusturica i više – 5000 eura!

Depo TV 26.12.16, 11:48h

Zlatar iz Srebrnika nudi 4000, Emir Kusturica i više – 5000 eura!
Nazif Mujić je ovih dana objavio oglas u kojem javnost obavještava da prodaje Srebrenog Medvjeda kojeg je dobio za ulogu u filmu „Epizoda u životu berača željeza“ Danisa Tanovića. Razlog je, kako navodi, borba sa neimaštinom i golo preživljavanje



Nazif Mujić, dobitnik Srebrnog medvjeda za najbolju mušku ulogu na festival u Berlinu, je opet digao javnosti u BiH - objavio je oglas u kojem navodi da Srebenog medvjeda iz Berlina prodaje za 5000 eura.

Ljudi, ja sam ez para, Vratili smo se prije dvije godine iz Njemačke, uložili pare u kuću  i sada nemamo od čega da živimo. Bolje je imati u džepu 5000 sa kojom mogu prehraniti famiiju nego da smo svi gladni i gledamo u Medu na vitrini, kaže Mujić.


Kako se saznaje, Mujić trenutno ima dvije ponude. Jednu od jednog zlatara iz Srebrenika koji  nudi 4.000 eura, a drugi od Emira Kusturice koji je  spreman dati 5.000 eura. Nazif kaže kako je spreman vrijednu  nagradu prodati i Kusturici kako bi riješio financijsku krizu u kojoj živi.


Tako se može desiti da velika nagrada bh. kinematografije dobivena zahvaljujući filmu proslavljenog Danisa Tanovića  završi u kolekciji kod drugog slavnog reditelja sa ovih prostora – Emira Kusturice.

 

(DEPO Portal/BLIN Magazin)

BLIN
KOMENTARI