Foto/ Ljubav i ljubomora

Amela Ćurića žene naprosto 'salijeću': Šta na to sve kaže njegova ljepša polovica?

Showbizz 07.07.15, 12:14h

Amela Ćurića žene naprosto 'salijeću': Šta na to sve kaže njegova ljepša polovica?
Pobjednik druge sezone regionalnog muzičkog takmičenja "X Factor" Amel Čurić, tokom učešća u ovom šou nije želio mnogo da priča o ljubavi

 

Za srbijanske medije otkrio je samo da ima djevojku iz Sarajeva i tu stavio tačku.


No, oni koji poznaju Amela i prate njegov rad, dobro znaju da je već duže vrijeme u ljubavi sa kolegicom Jelenom Čabarkapom.


I Jelena iza sebe ima iskustva kako u ovom poslu, tako i u takmičenju jer je i sama dio jedne takve priče. Zato i ne čudi kada nam Amel kaže da mu je ona najveći kritičar i velika podrška.

 

amel-curic-jelena-cabarkapa-2


Također, vidno je da je Amel tokom boravka u Beogradu i učešća na ovom prestižnom muzičkom takmičenju stekao veliki broj fanova, među kojima najviše obožavateljki. One ga "napadaju" sa svih strana, zovu ga, pišu, ali i vrište na njegovu pojavu... No, Jelena, barem nam Amel tako kaže, da ona razumije posao kojim se on bavi te da nije uopšte ljubomorna. Ili samo zna dobro prikriti.


Magazin "Express" je naslutio pobjedu, i o njoj pisao već neko vrijeme. Možda naslutimo da će Amel i Jelena uskoro pred matičara. No, na ovo jedini njegov komentar bio "desi li se, prvi ćete saznati". 

 

(expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI