Zabavite se uz Antistres koncert

Muzička poslastica: Uživajte uz Brkove i Bad Copy 14. marta u Sarajevu!

DEPO CLUBBING 16.02.15, 11:29h

Muzička poslastica: Uživajte uz Brkove i Bad Copy 14. marta u Sarajevu!
ANTISTRES KONCERT može postati i dio vašeg plana za 14. mart!

 

Posjetite li na ovaj dan sarajevski Dom mladih, vaš stres postaće prošlost! Odlučite li se opustiti u  tome vam neće pomoći jedan, nego dva sjajna benda! Samo za vas, u borbi protiv napetosti, u Sarajevo stižu dugo očekivani zagrebački bend Brkovi i neponovljivi beogradski bend Bad Copy!

 

U Sarajevu već odavno vlada interesovanje za nastup benda Brkovi, a sada je došao trenutak da se želja njihovih poklonika, kojih je u posljednje vrijeme sve više, i ostvari. 
Turbofolk-punkrock bend Brkovi, jedinstven je upravo zbog ove žanrovske kategorizacije, odnosno zbog duhovitog spajanja, svjetlosnim godinama udaljenih žanrova. Za deset godina postojanja, tvorci su četiri albuma, među kojima i 'Pizda materina' iz 2014. godine, te kompilacije na kojoj učestvuju brojni sjajni muzičari iz regije, kao što su grupe S.A.R.S., Postolar triper, Atheist Rap...

 

Beogradski sastav Bad Copy, prepoznatljiv po svom satiričnom stilu, lucidnosti i slobodi izražavanja, jedan je od specifičnijih pojava na hip-hop sceni u našoj regiji. Poznat po zanimljivim tekstovima, koji nerijetko ismijavaju društvene anomalije, bend danas čini duhoviti trojac – jedan od osnivača Ajs Nigrutin, zatim Wikluh Sky i posljednji, ali ne i manje bitan Timbe.

 

Kao i tri prethodna, i posljednji album pod nazivom 'Krigle', donio je pregršt duhovitih i smjelih rima. Na zakazanom druženju publika će pored numera 'iz krigli' – 'Esi mi dobar', 'Ljubav ili pivo', 'Džastin Biberi', moći čuti i neke od dobrih starih hitova.

 

Dovoljno je razloga da se odlučite doći u kultni Dom mladih na antistres terapiju zakazanu za 14. mart! 

 

Informacije o datumu puštanja ulaznica za ANTISTRES KONCERT u prodaju, njihovim cijenama te prodajnim mjestima stižu uskoro!

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI