PRAVI RAZLOG RASPADA BRAKA: David Backham i Tom Cruise uhvaćeni u krevetu

Petak | 13.07.2012.

Pravi razlog razvoda braka između Katie Holmes i Tom Cruisea je prevara. Njegova. I to ne s bilo kim! Glumica je sada već bivšeg supruga uhvatila u krevetu s Davidom Backhamom! Znala je da on voli muškarce, ali ga nikada nije zatekla u seksu s nekim tipom. A kad je naletjela na taj prizor, smučilo joj se

david tom

- Katie više nije mogla da izdrži, pucala je po šavovima. Najgore od svega je što to nije tajna. Kith je za njihovu vezu i Tomovu naklonjenost muškarcima znala od samog početka. Ona je pristala da Cruiseu bude lijepa pratnja i mašina za rađanje dece. Sada joj je pukao film - priča dobro upućeni izvor i dodaje:

- Priče o Sajentološkoj crkvi su laž, ništa od toga nije ozbiljno. To je bila samo maska za prikrivanje istine.

O bliskom odnosu glumca i fudbalera dugo se piše, ali nikada nije pominjano da imaju seksualne odnose. Mnogi su bili začuđeni time što njih dvojica često sami odlaze na ljetovanje ili se vozaju jahtom. Sada se zna i zašto.

Vratila se Katoličkoj crkvi

Katie Holmes vraća se starom načinu života, a jedan od prvih koraka jeste povratak katoličkoj crkvi Sveti Fransis Havijer u Njujorku.

- Svi su oduševljeni što će nam se Keith pridružiti. Još nije bila na služenju, ali kad dođe, dočekaćemo je raširenih ruku - priča jedan od članova crkvenog zbora.
 

 Krili se od kamera

Tom nije želeo da iko zna da on i Keith više nisu kao prije i da ne spavaju zajedno, pa je u hotelima u kojima su boravili naređivao da se preko kamera oblijepi crna selotejp-traka, prenosi 'Kurir'.

Katie i Nicole dobre drugarice!

Nicole Kidman, bivša žena Toma Cruisea, u odličnim je odnosima s Katie Holmes. Njih dvije se viđaju od 2006. godine, a susrete su krile kao zmija noge.

- Mnogo su razgovarale u posljednjih nekoliko sedmica. Nicole je Katie rekla da zna kako joj je jer je i sama s njim prošla kroz sličnu situaciju. Zamolila ju je da bude jaka - priča za usmagazine izvor blizak glumcima.

DEPO PORTAL - BLIN/a.k.

 

 

 

comments powered by Disqus

Transparency International BiH


Promo


DEUTSCHE WELLE