: Marketing

Subota | 01.01.2011.

DEPO INTERACTIVE – DIGITAL MARKETING AGENCY

SVE INFORMACIJE U VEZI CIJENA OGLAŠAVANJA, RABATA, PR, SPECIJALNIH PONUDA I NOVIH MARKETINŠKIH PAKETA U 2013. GODINI NA PORTALIMA DEPO.BA I BANJALUKAIN.COM MOŽETE DOBITI NA:

marketing@depo.ba

DEPO INTERACTIVE je agencija specijalizirana za pružanje usluga digitalnog marketinga i lider u zastupanju on-line promocija na području cijele Bosne i Hercegovine.

DEPO INTERACTIVE je jedini ovlašteni zastupnik Google Double Click-a za BiH, trenutno najjačeg internet servisa koji zauzima preko 80% svjetskog tržišta digitalnog marketinga. Google Double Click korisniku pruža nevjerovatne mogućnosti tokom osmišljavanja, planiranja, realizacije i praćenja digitalnih reklamnih kampanja u realnom vremenu.

DEPO INTERACTIVE svojim klijentima nudi realizaciju internet kampanja i on-line oglašavanje putem portala depo.ba, svojih partnerskih portala (banjalukain.com i turizamplus.ba), te putem mreže portala koju čini preko trideset najposjećenijih web stranica na području Bosne i Hercegovine. Svakom klijentu pristupamo pojedinačno i prema potrebama kampanje fromiramo listu web stranica koje biramo na osnovu posjećenosti i target (ciljnih) grupa, koje selektiramo po geografskom području, starosnoj dobi, spolu, interesovanjima i navikama redovnih posjetitelja/čitalaca.

Za efikasnu realizaciju internet kampanje i pozicioniranje na brzorastućem tržištu digitalnih medija DEPO INTERACTIVE marketing tim klijentima stoji na raspolaganju za:


-    strateško planiranje dugoročnih on-line kampanja za sve vrste proizvoda i usluga;
-    izradu media-plana za digitalno oglašavanje na mreži najposjećenijih web portala;
-    kreativni design/kreiranje reklamnih bannera i mikro web stranica;
-    postavljanje reklamnih bannera na servere koji omogućavaju brže i stabilnije učitavanje
-    plasiranje reklamnih poruka/oglasa na najposjećenijim drušrvenim mrežama (Facebook,Twitter, MSN,...);
-    jednostavno praćenje toka, intenziteta i realizacije internet kampanja u realnom vremenu;
-    pouzdano, tačno i analitičko izvještavanje o toku i učinku kampanje (na bazi dnevnih, sedmičnih i mjesečnih podataka).

Način oglašavanja na mreži DEPO INTERACTIVE  portala:

-    rotirajući, fiksni i lebdeći banneri (Pop-up & Floating);
-    promotivni tekstovi i reportaže (PR); 
-    promotivni audio, video i foto prilozi (PR);
-    sponzorirane podstranice (zabava, magazin, scena...);
-    sponzorirani video, audio i foto performansi (galerije).

Najbolji su izabrali nas! Provjerite zašto!?

klijenti-marketing

Na zahtjev klijenta, DEPO INTERACTIVE marketing tim spreman je dostaviti prijedlog kampanje kvalitetnog i efikasnog on-line oglašavanja, media-plan, uslove pozicioniranja, format i poziciju bannera, mogući broj prikaza/klikova shodno zahtjevima i ciljevima kampanje, ciljnim grupama i očekivanim rezultatima za promovirani proizvod ili uslugu. Svoje zahtjeve, prijedloge i ideje podjelite sa DEPO INTERACTIVE marketing timom.

 

Ajdin Mehić
Tel./Fax: +387 33 656 876
marketing manager

DEPO INTERACTIVE E-mail:    marketing@depo.ba


Najprestižniji bh. internet portal www.depo.ba  djeluje na tržištu Bosne i Hercegovine od marta 2009. godine. Bavi se proizvodnjom i distribucijom sadržaja različitih formi – aktuelne informacije, članci i analitički novinarski tekstovi, TV prilozi rađeni u vlasitoj produkciji, video, foto i audio zapisi visokog kvaliteta, umjetnički performansi i sl.  U toku mjeseca juna 2011. DEPO portal zabilježio je preko 2.500.000 posjeta.DEPO portal
svojom formom prilagođen je zahtjevima mlađe, urbane, trendovske publike, a sadržinski konzumentima pouzdane informacije i atraktivne zabave.

FORMATI I POZICIJE PONUĐENIH BANNERA
DEPO pozicije bannera

BLIN Magazin (www.banjalukain.com) je novi informativno-zabavni portal u regiji Banja Luka. Na tržištu Bosne i Hercegovine djeluje od januara 2010. godine. Bavi se proizvodnjom i distribucijom sadržaja različitih formi - informacije, članci i analitički novinarski tekstovi, audio  video prilozi rađeni u vlasitoj produkciji, foto zapisi, umjetnički performansi i sl.

Nastao je u partnerstvu sa DEPO portalom i oko sebe je okupio mladi i profesionalni novinrski tim. BLIN Magazin je svojom formom prilagođen zahtjevima mlađe, trendovske publike, a sadržinski konzumentima pouzdane informacije i zabave. U toku mjeseca maja 2011. BLIN Magazin zabilježio je preko 650.000 posjeta.FORMATI I POZICIJE PONUĐENIH BANNERA
BLIN Pozicije bannera


Kontaktirajte MARKETING portala: depo.ba i banjalukain.com

Angelina Albijanić-Duraković, direktor Tel/Fax: +387 33 656 876
Ajdin Mehić, marketing manager Tel/Fax: +387 33 656 876
DEPO INTERACTIVE E-mail: marketing@depo.ba

Transparency International BiH


Promo


DEUTSCHE WELLE