FOTO/SARAJKA PREKO NOVINA TRAŽI BEOGRAĐANINA SA LJETOVANJA

Aida Turalić: 'Nije trajalo nešto dugo, ali meni je bilo i predugo i nešto najljepše što sam ikada osjećala'

Arhiva 08.08.12, 07:42h

Aida Turalić (24) iz Sarajeva ovog ljeta bila je s društvom na moru u Bristu, kod Gradca u Hrvatskoj, i tamo upoznala mladog Beograđanina. Odmor se završio, a Aida se vratila kući, ali je ljubav, međutim, ostala, pa sada traga za njim preko novina

aida turalic

- Čim sam ga upoznala osjetila sam nešto... I mislim da je to bilo to, barem meni. Nije trajalo nešto dugo, ali meni je bilo i predugo i nešto najljepše što sam ikada osjećala - rekla je zaljubljena Sarajka novinaru beogradskih novina  „Alo!“ kome se obratila za pomoć.

Možda je bilo krivo more, tek Aida je ostala bez kontakta svog dragog i sada pokušava da ga pronađe. Ni daljina joj, kaže, nije bitna.

- Tražim ga jer sam osoba koja želi da se bori za nešto što mislim da vrijedi, bez obzira na daljinu i na sve. Ako ovo dođe do njega, voljela bih samo da čuje šta jedna osoba osjeća prema njemu, kao i da bih dala sve u pokušaju da ga zadržim u svom životu na jedan veličanstven način. Samo iznosim svoja osjećanja, jer se stvarno trudim doći do njega svim silama, da vidim da li je imalo obostrano... Ako nije, drago mi je što sam borac ostala i barem pokušala - poručuje ona.

DEPO PORTAL - BLIN/a.k.