VIDEO/ZA SAMO ČETIRI DANA 11.105 GLEDATELJA

Zašto je 'Larin izbor: Izgubljeni princ' hit film ovog ljeta u BiH?!

Arhiva 02.07.12, 16:49h

U Hrvatskoj je nakon samo četiri dana prikazivanja odgovor jasan - hit film ovog ljeta je nesumljivo filmska rekonstrukcija melodramske sapunice 'Larin izbor' koji je već u prvom vikendu pogledalo čak 11.105. gledatelja. No, sve su naznake da će tako biti i u BH

Film_Larin izborRezultat je tim veći što se film nalazi u ograničenoj kino distribuciji, naglašavaju iz distributerske kuće Continental film i pojašnjavaju:

"Filmski nastavak jedne od najgledanijih domaćih televizijskih serija u posljednjih 10 godina, „Larin izbor: Izgubljeni princ“, od prošlog četvrtka započeo se prikazivati ekskluzivno u Cineplexx kinima u Zagrebu, Osijeku i Splitu te u kinima u Puli, Daruvaru, Samoboru i Dubrovniku. U svom prvom vikendu kino prikazivanja (prva četiri dana) film je pogledalo nevjerojatnih 11.105 gledatelja što predstavlja apsolutno najveće kino otvaranje nekog domaćeg filma od osamostaljenja Hrvatske!"

Filmski hit iz Hrvatske od nedavno se prikazuje i u BiH i također pretenduje na titulu apsolutnog kino-favoirita ovog ljeta. Da li je u pitanju sunovrat regionalnog filma ili je ovovremena filmska publika naprosto željna 'light' priče i melodramskog štimunga, tek bajkovita ljubavna priča o lijepoj Lari i Jakovu na bh. kino blagajnama već konkuriše najvećim holivudskim blockbusterima.      

U čemu je tajna? Cjelovečernji film „Larin izbor: Izgubljeni princ“ predstavlja nastavak događaja iz prve sezone serije čije je finale emitirano na Novoj TV 20. juna, dok ovu seriju gledaoci u BiH prate u programu Federalne televizije. Posljednja dva nastavka ostavila su dosta tema otvorenim, a odgovore na dugoočekivana pitanja kao i nove, nikad prije viđene likove donosi upravo filmski nastavak.

Ništa novo u svijetu filma; kao što su nekad 'Žikine dinastije', 'Tesne kože' ili Brenine poskočice 'Hajde da se volimo' punile kino dvorane u čitavoj bivšoj Jugi, tako danas znatiželju prosječnog gledaoca, konzumenta obilja sapunskog tv sadržaja, najviše golicaju nastavci popularnih serija i doživljaji njihovih junaka.     

U filmu „Larin izbor: Izgubljeni princ“ se uz brojne hrvatske glumce pojavljuje i popularni bh. glumac Miraj Grbić, kao i tv gledaocima poznati likovi Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Filip Radoš i ostali. 

Režiju filma potpisuje Tomislav Rukavina.

Prve scene filma snimljene su u mjesecu aprilu na Jadranu, a Nova TV zabilježila je nekoliko kadrova sa seta.