9. maja u bkc-u

Almas Smajlović i vrhunska ekipa muzičara uživo predstavljaju album KRUG

Showbizz 22.04.24, 12:28h

Almas Smajlović i vrhunska ekipa muzičara uživo predstavljaju album KRUG
Ulaz na koncert je besplatan. Zbog ograničenog broja mjesta, svi zainteresovani svoje ulaznice mogu preuzeti na biletarnici BKC-a od 24. aprila, a također je moguće rezervisati ulaznice na broj telefona: 063 505 000

 

 

Nakon uspješne promocije albuma Krug i singlova Zmija, Bol, Kad boriš se sam, Sat, Sjene okova, Krug za nas, Ne želim odustati i drugih, Almas Smajlović najavljuje koncertnu promociju svojih pjesama koja ce se održati 9. maja u Bosanskom kulturnom centru (BKC) u Sarajevu, a u sklopu manifestacije Dani Kantona Sarajevo. 


Na koncertu će gostovati brojni Almasovi prijatelji i saradnici.


On kaže da je sretan što se nakon dužeg vremena vraća u dvoranu BKC-a, gdje će sa vrhunskom ekipom muzičara, među kojim su Dino Šukalo, Edvin Hadžić, Bojan Ahac, Anes Begleberović, Olmo Vlahovljak i drugi, uživo predstaviti album KRUG.  

 

almas-smajlovic


- Sa nestrpljenjem i radošću očekujem koncert. Veliko je zadovoljstvo svirati i biti na bini sa vrhunskim muzičarima te ugostiti sjajne umjetnike koji su potvrdili dolazak. Nakon mnogo godina opet ću zasvirati sa Muhamedom Trnkon Mukijem. Tu su i divne djevojke iz hora Superar Cadenza predvođene fenomenalnom Almom Karić. Doći će moji prijatelji, Hamo i Nećko iz Konvoja, gitarski maestro Muris Varajić, kao i prvakinja Opere Aida Čorbadžić. Biće tu jos gostiju al ostavimo nešto i kao iznenađenje - istakao je Almas.


Ulaz na koncert je besplatan. Zbog ograničenog broja mjesta, svi zainteresovani svoje ulaznice mogu preuzeti na biletarnici BKC-a od 24. aprila, a također je moguće rezervisati ulaznice na broj telefona: 063 505 000.


(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI