Neprijatna situacija

Influenser otkrio da je u Beogradu platio najskuplji WC: 'Rekao sam da nemam keš, donio mi je aparat'

Showbizz 20.04.24, 17:16h

Influenser otkrio da je u Beogradu platio najskuplji WC: 'Rekao sam da nemam keš, donio mi je aparat'
Jutjuber podijelio neprijatnu priču sa svojim pratiocima koju je doživio sinoć u Beogradu

 

 

Popularni influenser iz Srbije Andrija Jović poznatiji kao Andrija Jo, šokirao je izjavom da je morao da plati 1000 dinara (16,7 KM) za toalet u jednom lokalu u Beogradu, piše Telegraf.rs.

 

Jutjuber je sada objavio video na Instagramu, pa podijelio nevjerovatnu, ali i krajnje neprijatnu priču sa svojim pratiocima koju je doživio sinoć u Beogradu.

 

- Sinoć sam platio najskuplji WC u životu ikada, bilo gdje u svijetu, u Beogradu. Išlo mi se u WC u izlasku i taj lokal gdje sam ja bio, bila je prevelika gužva u WC-u, i onda sam ja otišao u lokal pored i zamolio konobara da me pusti, na šta je on meni rekao da je to hiljadu dinara - započeo je influenser, pa nastavio:

 

- Ja sam mu rekao da nisam ponio ništa, bukvalno sam došao u WC i da nemam keš, nemam ništa kod sebe, jedino sam imao na telefonu ono da platim karticom i to sam mu rekao i lik mi je lagano donio aparat, hiljadu dinara otkucao, ja prislonio karticu, odnosno telefon i naplatio mi tako hiljadu dinara WC, eto, vidite, na tuđoj muci se obogaćuju.

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI