Podvrgnuta kemoterapiji

Kate Middleton prisiljena je priznati da ima rak: 'Javili su se Palači, zbog onog što su rekli morala je snimiti video'

Showbizz 02.04.24, 17:36h

Kate Middleton prisiljena je priznati da ima rak: 'Javili su se Palači, zbog onog što su rekli morala je snimiti video'
Nakon sedmica mahnitih spekulacija na društvenim mrežama o njezinom zdravlju i dobrobiti, Kate je prije nešto više od sedmicu potvrdila da je podvrgnuta kemoterapiji

 

 

Saradnici Kensingtonske palače požurili su objaviti video u kojem princeza od Walesa govori o svojoj borbi s rakom kako njena dijagnoza ne bi procurila u javnost, piše Daily Mail, prenosi Story.

 

Kate Middleton (42) potvrdila je da joj je dijagnosticiran rak i da je podvrgnuta 'preventivnoj kemoterapiji' u videoporuci koja je objavljena 22. ožujka.

 

Međutim, dobro pozicionirani izvor tvrdi da je na vrijeme snimanja i objavljivanja videa utjecala činjenica da su neki uzvan palače bili upoznati s njenim zdravstvenim stanjem. Kad su kontaktirali Kensingtonsku palaču i dali do znanja da znaju Kateinu dijagnozu, palača nije imala druge opcije nego sama objaviti s čim se princeza bori, tvrdi insajder.

 

Nije poznato je li do curenja informacija došlo iz londonske klinike, gdje je princeza bila podvrgnuta operaciji abdomena u siječnju.

 

'Bez obzira na razlog, pozitivne reakcije na snimku pokazuju da je palača donijela ispravnu odluku', tvrdi kolumnist Daily Maila Ephraim Hardcastle.

 

Nakon sedmica mahnitih spekulacija na društvenim mrežama o njezinom zdravlju i dobrobiti, Kate je prije nešto više od tjedan dana potvrdila da je podvrgnuta kemoterapiji.

 

Princeza je progovorila o 'velikom šoku' koji je doživjela nakon što su testovi otkrili da ima rak. Netom prije toga podvrgnuta abdominalnoj operaciji. S kojim se oblikom raka bori nije otkrila, ali buduća kraljica je krajem veljače započela preventivnu kemoterapiju.

 

Princ William i Kate usredotočili su se na svoju djecu, odvojivši vrijeme kako bi im pažljivo priopćili s čim se njihova majka bori.

 

Kralj Charles, kojem je u veljači dijagnosticiran rak, navodno je jako 'ponosan' na svoju 'voljenu' snahu zbog njezine 'hrabrosti' da progovori o svom liječenju. Navodno su u stalnom kontaktu posljednjih tjedana. Kraljica Camilla rekla je prošlog vikenda da je princeza od Walesa 'oduševljena' podrškom javnosti.

 

Kralj se od početka februara liječi od nepoznatog oblika raka nakon što je operirao povećanu prostatu na londonskoj klinici.

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI