Oglasilo se i tužilaštvo

Saga Džinović: Šta slijedi nakon sinoćnje eskalacije sukoba bivših supružnika i mjere uzajame zabrane prilaska?

Showbizz 02.04.24, 13:02h

Saga Džinović: Šta slijedi nakon sinoćnje eskalacije sukoba bivših supružnika i mjere uzajame zabrane prilaska?
Nakon što je Melina ušla u porodičnu kuću, pjevač ju je prijavio policiji, a potom su oboje završili na saslušanju

 

 


Haris Džinović prijavio je bivšu suprugu Melinu policiji, nakon čega su oboje završili na saslušanju.


Haris Džinović i Melina razveli su se nakon što su 22 godine proveli u zajednici, a posle razvoda popularni pjevač objelodanio je detalje odnosa sa modnom kreatokom u medijima, gdje je opisao kako njihov brak godinama unazad nije funkcionisao, za šta je optužio bivšu suprugu.


Poslije brojnih izjava Harisa Džinovića, sukob bivših supruga je eskalirao kada je sinoć Melina upala u porodičnu vilu na Senjaku gde pevač živi sa ćerkom Đinom i sinom Kanom.


Nakon što je Melina ušla u porodičnu kuću, pjevač ju je prijavio policiji, a potom su oboje završili na saslušanju, a prvobitno im je izrečena hitna mera zabrane prilaska jedno drugom.


Ovim povodom oglasilo se i Prvo osnovno javno tužilaštvo.


Nakon što je od strane MUP-a, PS Savski venac dostavljena hitna mjera o sprječavanju nasilja u porodici, dežurni javni tužilac smatra da nema rizika od nasilja u porodici stoga da nema osnova za produženje izrečene hitne mere, saznaje Nova.rs.


Podsjetimo, Haris i Melina Džinović riješili su da stave tačku na brak poslije 22 godine zajedničkog života u kojem su dobili dvoje djece, sina Kana i ćerku Đinu. Nakon vijesti o razvodu, pjevač se više puta oglašavao za domaće medije i iznio detalje o njihovom odnosu, za koji je rekao da godinama unazad nije funkcionisao, te da ga je bivša supruga varala i materijalno iskorišćavala.


(DEPO PORTAL/jk)

BLIN
KOMENTARI