iznevjerena dragana

Prije dvije godine Toni joj kupio automobil od 185.000 dolara, vodio je na luksuzna putovanja, ali sve je to bila maska

Showbizz 28.03.24, 11:24h

Prije dvije godine Toni joj kupio automobil od 185.000 dolara, vodio je na luksuzna putovanja, ali sve je to bila maska
Pjevačica je redovno na mrežama obavještavala kako se provode, a ništa nije ni slutilo na to da im je brak poljuljan

 

 

Nakon što je Dragana Mirković saopštila da se nakon 24 godine braka razvodi od Tonija Bijelića, javnost ne prestaje da bruji o tome.


Naime, Dragana je u saopštenju istakla da ona i Toni već tri godine ne žive pod istim krovom, tačnije od 2021. godine.


Njih dvoje su se od tada zajedno pojavljivali u javnosti, Toni joj je kupovao poklone, čašćavao ju je luksuznim automobilima i putovanjima, ali sve je, izgleda, bila maska.


Dragana i Toni su februaru 2022. godine zajedno boravili u Egiptu odakle se pjevačica i oglašavala na svom Instagram profilu, prenosi Blic.


Oni su uživali u krstarenju Nilom, a pjevačica tada nije skidala osmijeh.


Nakon ovog putovanja, nešto kasnije, uslijedio je i 8. mart - Dan žena. Tada je Toni iznenadio svoju suprugu luksuznim automobilom marke "Majbah" čija je cijena 185.000 dolara.

 

auto-poklon-dragana-mirkovic

 

Dragana je tada na mrežama svima pokazala šta je dobila od muža, a u opisu fotografije je napisala: "Osmomartovski poklon".


Par dana kasnije, par je otputovao na Maldive, gdje su odsjeli u luksuznom hotelu.


Pjevačica je redovno na mrežama obavještavala kako se provode, a ništa nije ni slutilo na to da im je brak poljuljan.


Razvode se nakon 24 godine braka


Dragana Mirković je u saopštenju objavila da se razvodi od Tonija. "Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti.


Sa velikom tugom moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka.


Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a posljednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.


Ja svakako ostajem dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome sa kim sam provela mnogo lijepih godina.


Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cijela naša porodica prolazi.


U nadi da ću vam se sljedeći put javiti sa mnogo ljepšim vijestima, unaprijed se zahvaljujem na razumijevanju", stoji u saopštenju.

 

dragana-mirkovic-piramide


Od Tonija ni traga ni glasa


Naša redakcija je u više navrata pokušala da stupi u kontakt sa Tonijem, ali se on na naše pozive nije odazivao.


Odlučio je da obriše profil na Instagramu, koji je s vremena na vrijeme koristio, pa je tako posljednja njegova objava na ovoj mreži bila o majci, koja mu je preminula u decembru.


Toni još uvijek nije iznio svoju stranu priče i do sada nije progovorio o krahu braka sa Draganom. Kako kaže naš izvor, Toni još uvijek nije spreman da se oglasi na ovu temu.

 


 

Ostala bez para


- Nije me sramota reći da ja sad nemam novca. Takvo je vrijeme. Moj posao je pošten. Nemam pomoć ni od koga, sve ovo što vidite oko koncerata to sam samo ja, ali ja to tako želim. Čovek si nekad treba i napraviti težak period, mene niko na ovo nije tjerao. Nije bitno imam li novca. Trenutno ga nemam, sve je otišlo na turneju i humanitarne koncerte - rekla je ona za 24sata.hr.


(DEPO PORTAL/jk)

BLIN
KOMENTARI