Prekinula šutnju

Rose Hanbury progovorila o navodnoj aferi s princem Williamom

Showbizz 19.03.24, 11:51h

Rose Hanbury progovorila o navodnoj aferi s princem Williamom
Kate i Rose čak su dugogodišnje prijateljice, no navodno su se posvađale kada je u javnost procurila vijest o navodnoj aferi Rose i Williama, iako su tada čak i kružile glasine da je Middleton posve u redu s Williamovim izvanbračnim avanturama

 

 

Ovih se dana nevjerojatno puno govori o Kate Middleton i princu Williamu, a dobra reputacija narušena je s tek nekoliko krivih koraka. Na površinu je isplivalo i sve negativno što je Harry napisao o Williamu te se više nego ikada pokazalo koliko se ružne riječi mogu urezati u kolektivno pamćenje, ali i navodna afera princa Williama s Rose Hanbury.

 

Društvene mreže preplavile su teorije o odnosu princa Williama i lijepe Rose, a neki su je čak i prozvali 'Williamovom Camillom' ističući kako William radi Kate ono što je njegov otac napravio princezi Diani. I William i Kate navodno su zgroženi tim paralelama, a sada se oglasila i Rose.


Habury nosi titulu markize od Cholmondeleyja, a čitava situacija i njoj je donijela negativan ugled, iako već godinama kruži priča kako je njezin odnos s Williamom više od prijateljskog.
 

Za strane je medije Hanbury negirala glasine rekavši kako su potpuno lažne, a u istupu je angažirala i svoje odvjetnike kako bi bila sigurna da će dobiti pravnu zaštitu.


Iako se ne zna jesu li glasine naštetile odnosu Rose i njezinog 23 godine starijeg supruga Davida Cholmondeleyja, sedmog markiza od Cholmondeleyja, njihov se sin blisko druži s najstarijim sinom Kate i Williama te je maleni prije gotovo godinu dana s Georgeom bio u ulozi počasnog paža na krunidbi kralja Charlesa i kraljice Camille.
 

Kate i Rose čak su dugogodišnje prijateljice, no navodno su se posvađale kada je u javnost procurila vijest o navodnoj aferi Rose i Williama, iako su tada čak i kružile glasine da je Middleton posve u redu s Williamovim izvanbračnim avanturama.

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI