FOTO/ ona je njegov ponos

Ko je lijepa supruga Enisa Bešlagića? Rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti

Showbizz 16.03.24, 11:34h

Ko je lijepa supruga Enisa Bešlagića? Rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti
Jedno od njezinih rijetkih pojavljivanja bilo je prošloga ljeta kada je sa Enisom stigla na vjenčanje košarkaša Jusufa Nurkića

 

 

Glumac Enis Bešlagić svoje mjesto pod suncem pronašao je na hrvatskoj estradi, a trenutno ga gledamo u zabavnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

 

Iako puno ne govori o svom ljubavnom životu, glumac je u dugogodišnjem braku sa suprugom Sabinom.

 

enis-beslagic-i-supruga

 

Njegovu suprugu nemamo često prilike vidjeti u javnosti, no kada bi se negdje i pojavila uvijek je pljenila pažnju svojim izgledom.

 

Može se primijetiti i kako je Sabina s godinama sve ljepša te izgleda kao da je vrijeme za nju stalo.

 

Jedno od njezinih rijetkih pojavljivanja bilo je prošloga ljeta kada je sa Enisom stigla na vjenčanje košarkaša Jusufa Nurkića.

 

Enis je za ovu prigodu bio odjeven u crni smoking i bijelu košulju, dok je Sabina izgledala zanosno u dugačkoj crno-bež haljini.

 

Inače, par je u braku dobio dvoje djece: 19-godišnju Asju i 16-godišnjeg sina Maka. U ranijem intervjuu za Story Enis je otkrio kako on i Sabina odgajaju djecu.

 

- Trudim se normalno odgajati djecu, ali s druge strane, znamo da na odgoj ne utječemo samo mi, tu su i škola kao obrazovna institucija, televizija, mediji, okolina. Džaba ja govorio jedno ako će ona na Instagramu vidjeti nešto drugo ili na televiziji nešto treće, ako će u informativnim emisijama slušati govore mržnje. Jedino mogu moliti Boga da je čuva i drži daleko od toga -  rekao je.

 

Tada je otkrio i zašto smatra da je njegova supruga bolja od njega.

 

 

'Zato što kao majka s djecom provodi vrijeme. Svi podnosimo neku žrtvu, ali majke najveću. I za to joj skidam kapu', otkrio je Bešlagić.

 

 

(Story/DEPO PORTAL/af)

BLIN
KOMENTARI