čuvena čolina lokica

Jelena Tinska voljela je dva najljepša Srbina: Jednog je ostavila zbog prevare, drugog zbog droge

Showbizz 12.03.24, 16:13h

Jelena Tinska voljela je dva najljepša Srbina: Jednog je ostavila zbog prevare, drugog zbog droge
Nazvala ga je i predstavila se, međutim, on nije vjerovao da ga zove Jelena pa joj je spustio slušalicu. Zvala ga je ponovo. Bila je uporna

 


Balerina, glumica i spisateljica Jelena Tinska imala je buran ljubavni život. Nakon što je dobila dvije kćerke sa Dragoslavom Lutovcem u braku koji je potrajao dvije godine, imala je dvije velike ljubavi. Nijedna nije imala srećan kraj.


Prvo je voljela Gorana Miloševića, čuvenog muzičara iz nekada popularne grupe „Generacija 5“.


Goran Milošević i Jelena Tinska su se upoznali na vrlo zanimljiv način. Jelenu je fotografisao fotograf Mikica Veselinović i kada joj je donio fotografije tu su bile i one od Gorana Miloševića. Čim ih je pogledala, pitala je Mikicu o kome je riječ.


Kada joj je objasnio da je to Goran iz „Generacije 5“, koja je tada bila veoma popularan bend, ona je odmah tražila njegov broj telefona. Pomislila je kako bi bili zanimljivo da ga povede sa sobom na koncert čuvenog Leonarda Koena koji je trebalo da nastupi na Kolarčevom univerzitetu te subote.


Nazvala ga je i predstavila se, međutim, on nije vjerovao da ga zove Jelena pa joj je spustio slušalicu. Zvala ga je ponovo. Bila je uporna i dogovorili su se da se vide u Šumatovcu. Nisu otišli na koncert, a i od tog prvog susreta – nisu se više odvajali jedno od drugog. I to je trajalo punih godinu dana.


Goran je živio sa ocem koji je često bio odsutan zbog posla, a Jelena sa svojom majkom i dvoje male djece. Vrijeme su provodili u njegovoj kući, viđali se noću, a ona je ujutru trčala kod djece da ih spremi za školu dok ju je on čekao u obližnjem kafeu. Kada djeca odu u školu, vraćali su se kod njega i spavali do podneva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Tinska (@jelena.tinska)

 


Beograd je mnogo pričao o ovom paru, a nazivali su ih i „najromantičnijim parom“. Jelena Tinska je tada pjevala u rok grupi „Lutka“. Često su pjevali jedno drugom, a kroz Beograd su se vozili na Goranovom motoru i na taj način plijenili pažnju.


Mnogo su se voljeli, ali i rastali jer je u njegovom krevet zatekla drugu djevojku. Iako je on tvrdio da je nije prevario – Tinska mu nije vjerovala.


Jelena ga je spomenula i u svojoj knjizi gdje je napisala da je bio „lijep kao Apolon“.


Svom ljubavniku se osvetila kratkim brakom koji je trajao svega mjesec dana, a onda je nastavila dalje.


Njena druga velika ljubav bio je glumac Igor Pervić. Od Tinske je bio mlađi petnaest godina, a njihova ljubav je takođe trajala mnogo kraće.

 

cula-lokice

 


Tinska i Igor Pervić bili su u kratkom braku koji njegovi roditelji nisu podržavali. O tome svjedoči i činjenica da njegova majka nije bila na njihovom vjenčanju.


Vjenčali su se tajno, u kafani. Kum im je bio haški osuđenik Franko Simatović Frenki.


„Mi smo se vjenčali u kafani, da nas niko ne vidi. A moj kum je bio Franko Simatović, Frenki, jer mi je drug iz mladosti. I sada su napolju bodigardovi i matičarka ne dolazi. Pored nas je jedan sto gdje sjedi jako mnogo ljudi. Mi kažemo ko su ovi ljudi, a oni kažu to je neko društvo… I sada nema matičarke. Ulazi bodigard i kaže: „Šefe, neka žena tvrdi da je matičarka i hoće da uđe već 2 sata“. Oni je ne puštaju. Lidija (Igorova majka) je bila protiv. U stvari, Lidija je na neki način bila protiv toga da on bude sa mnom. A nije bila protiv toga da ja budem s njim… Mene majke ne vole, mene su voljele samo dvije majke od mojih dečaka. I sutra je u svim novinama izašlo naše venčanje, jer su ono društvo za stolom ustvari bili novinari“, ispričala je svojevremeno Tinska, nakon Pervićeve smrti.


Nakon njegove smrti, pričala je i o potresnim detaljima njihovog braka.


„Sve ukupno, to je trajalo četiri mjeseca, dok nisam zbog udarca završila u Urgentom, jer mu nisam dala novac za drogu. Igor Pervić je najveće zlo u mom životu i kada bih ga vidjela na ulici preskočila bih ga“, rekla je Jelena Tinska jednom prilikom u emisiji „Iz profila“, godinama nakon što se njihov brak završio, piše Kurir Stil, a prenosi Nova.rs.

 

lokice-2


(DEPO PORTAL/jk)

 

BLIN
KOMENTARI