pao dogovor

Saša Popović odriješio kesu: Evo koliku će platu imati nova voditeljica 'Zvezda Granda'

Showbizz 22.02.24, 11:04h

Saša Popović odriješio kesu: Evo koliku će platu imati nova voditeljica 'Zvezda Granda'
Pjevačica je bila Sašin izbor i on je donio konačnu odluku, a plata će joj biti vrtoglavo visoka

 

Voditeljica Sanja Kužet u drugom je stanju, te je nedavno otišla na trudničko bolovanje.


Iako je voditeljica odsutna, snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" se nastavlja, a Grand je izdao zvanično saopštenje da će Sanjino mjesto zauzeti pjevačica Ana Sević.

 

Kako Alo! ekskluzivno saznaje od izvora bliskog produkciji, pjevačica je bila Sašin izbor i on je donio  konačnu odluku, a plata će joj biti vrtoglavo visoka.

 

- Odluku je donio Popović koji želi da vrati stari sjaj takmičenju. Saša je pregovarao sa Anom i našli su se na cifri od 5000 eura - priča dobro upućen izvor za Alo!.

 

- Drago mi je što smo ponovo zajedno, rekla je Ana za Grand portal i dodala:

 

- Velika je čast i privilegija ponovo stajati na bini sa koje sam i sama potekla i provela prelijepe godine i kao takmičarr, a potom i kao voditelj. Imam nevjerovatan naboj emocija i zaista ovo je bila ponuda koja se ne odbija s obzirom na to da sam emotivno vezana za Zvezde Granda i da su one bile ogromna prekretnica u mom životu.

 

Podsjetimo, Ana je već imala angažovanje u Grandu. Nju je oduvijek zanimalo voditeljstvo kao i muzika, te je Ana dobila ovu sjajnu priliku da pokaže svoj talenat, pored muzike.

 

 

(DEPO PORTAL/af)

BLIN
KOMENTARI