Došla na estradu

Ovo je supruga Halida Muslimovića, pjevač je ponosno predstavio i otkrio zašto nije napravila karijeru

Showbizz 27.01.24, 20:11h

Ovo je supruga Halida Muslimovića, pjevač je ponosno predstavio i otkrio zašto nije napravila karijeru
Adelisa je u jednom trenutku čini se i svoju karijeru stavila u zapećak, a Halid je objasnio kako je došlo do dogovora kod ovog muzičkog bračnog para o tome ko će izaći u prvi plan

 

 

Adelisa Muslimović nedavno je obradovala fanove novom pjesmom „Ista nam je sudbina“, a podrška supruga Halida Muslimovića bila je neizostavana da se pjevačica odluči da se vrati na scenu na velika vrata,

 

Adelisa i Halid Muslimović u razgovoru za Grand otkrili su koja je tajna dugovječnog i uspješnog braka, a podijelili su i prve impresije povodom nove pjevačicine pjesme.

 

-Zadovoljan sam sa tom numerom kako smo je uradili u studiju, kao i spot koji smo snimili sa Dejanom Milićevićem i njegovom ekipom. Prezadovoljan sam sa svim tim aspektima, a prezadovoljan sam i kako je pjevačica to otpjevala, tako da je to to – ispričao je Halid.

 

Adelisa je u jednom trenutku čini se i svoju karijeru stavila u zapećak, a Halid je objasnio kako je došlo do dogovora kod ovog muzičkog bračnog para o tome ko će izaći u prvi plan.

 

-Adelisa je relativno mlađa od mene na estradi i krenula je dobrim putem. Baš je u jednom periodu bila popularna i svi znaju i sada za nju. Međutim, mi smo se preselili u Prijedor, pa smo pravili kuću, pa smo pravili neke naše biznise. Dobili smo poslije i dvoje dece, troje unučadi, a ona kao žena… Kod nas u Bosni žena je glavna u kući, drugim riječima glava je kuće, tako da je ona sve to preuzela na sebe. Ja sam nastavio da pjevam. Sada je sve to sazrijelo i danas možemo da se posvetimo i njenoj karijeri i pjesmama i spotovima – objasnio je Halid.

 

Adelisa je otkrila i kako je bilo u braku sa pjevačem koji je oduvijek važio a i danas slovi za jednog od najzgodnijih frajera na estradi.

 

-Ispočetka nije bilo lako, ali kada sve to shvatiš kao profesiju i kao posao tada se navikneš na sve. Meni je lako zato što se bavim istim poslom pa mogu da razumijem – rekla je Adelisa.

 

S obzirom da imaju troje unučadi, oni su otkrili i ko se danas posvećuje porodici.

 

-Kako ko stigne – dodala je Adelisa uz osmijeh, dok je Halid istakao da je žena ipak glavna poluga:

 

-Adelisa je tu kormilo, kako kod unučadi, tako i kod djece, a ja sam tu. Puno putujem, ali kada sam u Prijedoru onda sam puno sa njima. Volimo se, super se volimo, dobro je - rekao je.

 

Ostatak teksta možete pročitati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI