SKUPO PLATIO 'PODUHVAT'

Sakrio se u ormar kako bi uhvatio ženu u prevari, i baš kad je čuo uzdisaje, dogodilo se ovo...

Zabava 20.01.24, 20:22h

Sakrio se u ormar kako bi uhvatio ženu u prevari, i baš kad je čuo uzdisaje, dogodilo se ovo...
Scenarij koji većina zamišlja u ovom slučaju krajnje je filmski - ljubavnik se skriva u ormaru dok žena pokušava dotući muža lažima i objašnjenjima zašto ju je skinuo bez razloga

 

 

 

Kako znati vara li vas partner? Postoji bezbroj načina da otkrijete prijevaru, samo je pitanje želite li znati da ste prevareni. Žene su ponekad na forumima otkrivale razloge i načine na koje varaju svoje muževe, anonimno sudjelujući u raspravama.


Neke su bile brutalno iskrene, bez imalo srama govorile su o trikovima kojima se služe kada varaju svoje partnerice, no rijetko su progovorile o tome kako su ih muževi "provjeravali", čak i uhvatili na djelu i što se potom dogodilo.


Scenarij koji većina zamišlja u ovom slučaju krajnje je filmski - ljubavnik se skriva u ormaru dok žena pokušava dotući muža lažima i objašnjenjima zašto ju je skinuo bez razloga, a drugi je da ih uhvati prevareni muž "na djelu" i stvara kaos. I iznad svega, kako možete potvrditi svoje sumnje, kako možete biti sigurni da vas partner vara?


Najstarija metoda špijuniranja i otkrivanja prevara


Jedan ljubomorni Talijan pribjegao je najstarijim detektivskim metodama - odlučio je svoju ženu špijunirati iz ormara u spavaćoj sobi. Bio je uvjeren da ga ona vara pa je čekao sklupčan u tijesnom ormaru, ali stvari nisu završile kako je očekivao...


Incident se dogodio u siječnju prije nekoliko godina kada je ovaj čovjek iz Villafrance di Verona najavio svojoj supruzi da ide na posao i da će dugo biti odsutan od kuće, pokušavajući je prevariti i natjerati je da napravi "pogrešku" ". A dogodilo se da zapravo nije izašao iz kuće, već se sakrio u ormar u spavaćoj sobi očekujući da će nevjernicu uhvatiti na djelu, prenosi Mondo.


Talijan je bio potpuno siguran da se njegova bolja polovica viđa s drugim muškarcem pa je ponio telefon i upalio kameru kako bi snimio preljub. Kad je žena stigla s posla, muškarac je čuo nekoliko zvukova, neko komešanje i uzdahe, ali ih nije razabrao, nije bio siguran što znače. Svakako, uzdasi su mi dali naslutiti da je “akcija” počela.


Bijesan je sve brže izletio iz ormara, škljocajući po telefonu, da bi ubrzo shvatio što se zapravo događa u spavaćoj sobi. Umorna žena, kojoj su stvari padale na pod i stvarala buku, sjedila je na krevetu masirajući umorna stopala i uzdišući. Od ljubavnika - ni traga ni glasa!


Skupo platio ljubomoru


Talijan se pokušao pravdati no žena je ubrzo zatražila razvod, a tu nije stala. Čak je podnijela i prijavu protiv svog (sada već bivšeg) supruga optuživši ga, među ostalim, za uznemiravanje i prijetnje. 


Kako prenose talijanski mediji, sud u Veroni osudio je ovog ljubomornog muškarca na godinu i šest mjeseci zatvora uz mogućnost uvjetnog otpusta, a ženi je čak morao platiti odštetu u iznosu od 5000 eura.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI