VIDEO/ OPUŠTENO...

Veselo na bh. granici: Putnici 'opleli' kolo na ulazu u BiH, dok čekaju u kilometarskim kolonama

Zabava 24.12.23, 13:25h

Veselo na bh. granici: Putnici 'opleli' kolo na ulazu u BiH, dok čekaju u kilometarskim kolonama
Iz AMS kažu da se na graničnom prelazu Gradiška čeka u kolonama dugim i po 10 kilometara, putnici čekaju po četiri časa na hrvatskoj strani, dok su na strani BiH puštene sve četiri trake i čekanja su oko dva čas

 

 


Praznici su donijeli velike gužve na graničnim prelazima sa Hrvatskom gdje se u kilometarskim kolonama čeka na prelazak, a najviše putnici stoje na prelazu Gradiška.


Čitalac Nezavisnih poslao je snimak na kojem se vidi kako su neki putnici (u skladu sa prazničnom atmosferom) zaigrali i kolo, čekajući u podugačkoj koloni da konačno uđu u Bosnu i Hercegovinu. 

 


On svjedoči da je na ulaz u BiH kako bi došao kući u Banjaluku iz Njemačke sinoć čekao oko dva časa.


Iz AMS kažu da se na graničnom prelazu Gradiška čeka u kolonama dugim i po 10 kilometara, putnici čekaju po četiri časa na hrvatskoj strani, dok su na strani BiH puštene sve četiri trake i čekanja su oko dva časa.


Napomnju da se o situaciji na graničnim prelazima vozači mogu informisati putem veb-kamera na sajtu Saveza.


Kako je sinoć objavio BIHSMK, kolone vozila čekaju na hrvatskoj granici da uđu u BiH, pet časova na prelazu Dvor prema Novom Gradu, a po četiri časa na prelazima Stara Gradiška-Gradiška, Jasenovac-Gradina i Maljevac-Velika Kladuša, objavio je Hrvatski auto-klub (HAK).


Na graničnom prelazu Hrvatska Kostajnica-Kostajnica čeka se tri časa, a da se uđe u BiH na prelazu Izačić iz Ličkog Petrovog sela zadržavanje je oko dva časa.


Na ostalom graničnim prijelazima zadržavanja su do 30 minuta.

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI