VIDEO/ Nakon koncerata u Zagrebu

HRT-ova voditeljica šokirala Dinu Merlina tokom intervjua: Ma gdje ste to našli?!

Showbizz 17.12.23, 11:42h

HRT-ova voditeljica šokirala Dinu Merlina tokom intervjua: Ma gdje ste to našli?!
Ma gdje ste to našli, ja to nisam nikad publicirao, rekao je šokirani Dino Merlin u velikom iskrenom intervjuu

 

 

Nakon što je rasprodao koncerte 8., 9. i 15. decembra Dino Merlin četvrti put nastupio je u Areni Zagreb. U 62. godini života i dalje skače na pozornici, pleše i u svakoj turneji ponudi obožavateljima i nove aranžmane starih hitova.
 

Voditeljica HRT-a Antonia Ćosić u svojoj emisiji U fokusu pjevaču je pročitala prve stihove koje je ikad napisao i koji se ne mogu nigdje naći.
 

- Ma gdje ste to našli, ja to nisam nikad publicirao - rekao je šokirani Dino Merlin u velikom iskrenom intervjuu.

 

dino-merlin


- Oni koji žive od stare slave, ne žive dobro, mada je Balašević govorio "treba imati staru slavu". Znate, meni nije zanimljivo da dođem s istom playlistom u Arenu kao prije 5 godina. Mi poštujemo prije svega sebe, ne smije meni biti dosadno na bini i moram biti siguran da sam došao u najboljem izdanju - rekao je muzičar.
 

Iznenadio je publiku gostima, poput Ivane Banfić, Senidah, Zdravka Čolića, Vesne Zmijanac i Marka Louisa.

 

Ćosić ga je pitala i o stilu jer je na svakom koncertu došao u zanimljivim odjevnim kombinacijama što su brojni pohvalili, a on joj je skromno uzvratio.
 

- S obzirom na to da volim drugačije, a kad idete drugačije, onda ste blizu provalije.
 

Voditeljica je nastavila pitanjima na koji trend je posebno ponosan, a koji ne bi nikako ponovio te je spomenula ljubičasti plašt s kojim je nastupao na počecima karijere i aludirao na čarobnjaka Merlina kako je grupa i dobila ime.

 

- Kad vidim neke fotografije kako sam se oblačio, Bože sačuvaj, ne bih to ponovio, ali mi je škola da sutra stvorim priliku za popravak. Prirodan je refleks da griješimo i da se popravljamo - istaknuo je Merlin.

 

Glazbena zvijezda ovih prostora, pjevač i kantautor za kraj je odgovorio na pitanje što bi poručio 20-godišnjem sebi?
 

- Nakon malo razmišljanja, vidno razdragani Merlin je sa smiješkom završio: "Budi pametniji. Pogledaj se u ogledalo. Vidi da ti je bog dao 2 uha i jedna usta pa više slušaj, a manje pričaj."

 

@antoniacosicc Odgovori @anahalper @Dino Merlin “U fokusu” za 4. program @HRT ♬ Da Šutiš - Dino Merlin

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI