stres uzeo danak

Zdravstveno stanje Angeline Jolie naglo se pogoršalo: Šest mjeseci prije razvoda razboljela se od opake bolesti

Showbizz 08.12.23, 21:00h

Zdravstveno stanje Angeline Jolie naglo se pogoršalo: Šest mjeseci prije razvoda razboljela se od opake bolesti
Otkrila je kako s vremenom planira zauvijek da napusti Los Angeles: Preselit ću se kad budem mogla, jer od svih mjesta na svijetu, Hollywood nije zdravo mjesto za život

 

 

U najnovijem intervjuu, koji je dala za "Wall Street Journal", Angelina Jolie je priznala kako, da danas bira čime bi se u životu bavila, nikada ne bi postala glumica. Možda bi uzela u obzir pozorišne daske, ali život i karijeru u Hollywoodu više nikada ne bi odabrala.


- Danas ne bih odabrala posao glumice. Kada sam počinjala, nisam imala nikakva očekivanja, niti sam mislila da će sve biti toliko javno, da ću toliko toga morati da dijelim - započela je glumica svoju ispovijest. 


Kako je rekla, više od dvije decenije pod tako intenzivnim interesovanjem javnosti, uzelo je svoj danak, a sve se dodatno pojačalo nakon njenog razvoda od Brada Pitta, kada je postala meta tabloida.


Priznala je da joj je sve to izazvalo toliki stres da je 2018. godine, tokom snimanja Diznijevog nastavka “Grdana: Zla vila 2” primijetila da joj se glas u potpunosti promijenio od trenutka kada je prvi put snimala spomenuti film.


- Moje tijelo reaguje na stres, povisi mi se šećer u krvi, a šest mjeseci prije razvoda iznenada sam dobila Belovu paralizu - rekla je, dodavši da u Los Angelesu nema društveni život.


Otkrila je kako s vremenom planira zauvijek da napusti Los Angeles i provodi više vremena u svom domu u Kambodži.


- Nakon razvoda, izgubila sam sposobnost da živim i putujem slobodno. Preselit ću se kad budem mogla, jer od svih mjesta na svijetu, Hollywood nije zdravo mjesto za život - rekla je Jolie, prenosi Avaz.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI