NAJAVLJUJE SE SPEKTAKL

Promjena plana za javni doček Nove godine u Sarajevu: Letu štuke neće nastupiti, evo ko će pjevati umjesto njih...

Zabava 06.12.23, 15:14h

Promjena plana za javni doček Nove godine u Sarajevu: Letu štuke neće nastupiti, evo ko će pjevati umjesto njih...
Program je nazvan "Sarajevska priča" i obećava spektakl svim građanima i posjetiocima glavnog grada Bosne i Hercegovine

 

 

Na danas održanoj press konferenciji povodom javnog dočena Nove godine u Sarajevu, predstavljen je plan novogodinjeg slavlja uz zvijezde koje će te večeri nastupati pred građanima. 


Među njima su bili Dražen Žerić Žera, Zenit Đozić i Davor Sučić Sula, a otkriveno je i da će umjesto benda Letu štuke, koji je prvobitno bio u planu, publiku zabavljati Lela i Laka.


Program je nazvan "Sarajevska priča" i obećava spektakl svim građanima i posjetiocima glavnog grada Bosne i Hercegovine. Najavljeni su nastupi Crvene jabuke, Zabranjenog pušenja, Bombaj štampe i Lele i Lake. 


Ovim povodom gradonačelnica Benjamina Karić poručila je da je Sarajevo spremno za još jedan spektakularan doček:


- Naše Sarajevo će i ovog 31. decembra zaista biti jedinstvena novogodišnja lokacija. Sigurna sam da će prepoznatljivi sarajevski humor, jedinstveni program koji smo spremili i sjajna četiri benda, napraviti sjajnu atmosferu i iz našeg grada poslati jednu lijepu sliku i poruke ljubavi... Posebno me raduje godišnjica 40 godina olimpijade u Sarajevu i naša sarajevska priča, koja će pored svojevrsnog spektakla u Titovoj ulici 31.decembra, zapravo biti uvod u sve ono što spremamo povodom obilježavanja ovog jednog lijepog jubileja tako da sarajevska priča traje dugo - rekla je, između ostaloga, gradonačelnica Karić.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI