Mnogima nezamislivo

Upoznali se na sahrani: On imao 17, a ona 71 godinu, već su devet godina u braku

Nedjeljni magazin 05.10.23, 18:31h

Upoznali se na sahrani: On imao 17, a ona 71 godinu, već su devet godina u braku
- Uklonili smo neke od naših sadržaja, prijavljeni su zbog seksualno eksplicitnog sadržaja - kaže Gary

 

 

​Gary Hardwick (17), je oženio Almedu, tada 71-godišnjakinju, nekoliko sedmica nakon što ju je sreo na sahrani njenog sina, a sada joj odaje počast na društvenim mrežama za njen 80. rođendan.

 

Almeda i Gary iz Tennesseeja, SAD, vjenčali su se 2015. na ceremoniji koja je koštala samo 158 evra. Od tada par dijeli svoju ljubav na društvenim mrežama, ali njihov je račun prijavljen zbog neprimjerenog sadržaja.

 

- Uklonili smo neke od naših sadržaja, prijavljeni su zbog seksualno eksplicitnog sadržaja - kaže Gary.

 

Međutim, to nije spriječilo par da prikupi više od 50.000 pratilaca na internetu. Uprkos razlici u godinama, kažu da su duboko zaljubljeni.

 

- Zajedno smo prolazili kroz uspone i padove koje smo uvijek savladavali i gledajući unazad, to nas je uistinu samo ojačalo. Ti si zaista ljubav mog života i volim te svakim otkucajem svog srca. Evo za slavlje moje kraljice - napisao joj je Gary.

 

Almeda ipak nije bila Garyjeva najstarija djevojka jer je prije nje bio u vezi sa 77-godišnjakinjom. Ali dokazao joj je da je ona njegov broj jedan, čak je otišao toliko daleko da je njeno ime tetovirao na grudima.

 

- Almeda je toliko mlada u srcu da nam godine nikada ne smetaju, nikada zapravo ne razmišljamo o tome. Samo znam da je Bog čuo moje molitve onog dana kada je ona ušla u moj život - ističe on.

 

Par je 2021. podijelio s pratiocima da su se oboje borili s koronavirusom, piše “The Sun”, a prenosi N1.

 

Gary sada ima 26 godina, a njegova supruga nedavno je proslavila 80. rođendan.

 

Govoreći o Almedi kao o svojoj “lutkici”, Gary ju je opisao kao najčudesniju suprugu na svijetu.

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI