Šta nam predviđa horoskop?

U septembru haos u najavi: Dva znaka pronalaze ljubav svog života, a jedan može da očekuje finansijsku infuziju

Zabava 26.08.23, 14:43h

U septembru haos u najavi: Dva znaka pronalaze ljubav svog života, a jedan može da očekuje finansijsku infuziju
Kakve promjene ovi znakovi mogu da očekuju u septembru?

 

 

U septembru se otvara mogućnost za novi stepenik - mlad Mjesec će zasijati u Vašem znaku, donoseći potencijal za osvježenje angažmana ili statusa unutar firme. Takođe, postoji prilika za promjenu radnog mjesta, jer pun Mjesec u Ovnu 29. septembra dotiče Vaš sektor promjena i preobražaja. Velika plata bi Vam mogla biti ponuđena u novoj kompaniji. Ovnovi, čitav Univerzum podržava rast Vašeg autoriteta i prihoda - stoga ne ustručavajte se tražiti veću naknadu!


Uprkos kišama, tri strastvena mjeseca su pred nama - sve tajne će biti otkrivene. U septembru 2023., pruža nam se posljednja prilika da udahnemo svježi zrak u pluća, jer u oktobru počinje "Koridor pomračenja".

 

Taj mlad Mjesec 15. septembra u Djevici će se povezati sa Vašim radnim timom, nadređenima i cjelokupnim timom. Astrološki posmatrano, ova konstelacija je vezana za posao. To znači da će sve što se dešava u Vašoj karijeri tokom septembra dovesti do snažnih događaja u narednim mjesecima, konkretno u oktobru i novembru.


Interesantno je da će se 15. septembra, istog dana kada je mlad Mjesec, Merkur vratiti u direktan hod. To implicira da će mnogi biti suočeni sa važnim poslovnim odlukama. Na primjer, moguće su promjene u timu, otkazi ili čak odluka da se krene u samostalno poslovanje. Pet astroloških znakova će posebno osjetiti uticaj septembra - preporučujemo da provjerite listu.
 

Djevica
 

Počevši od avgusta, Djevice postaju glavni likovi u timu – sve su oči uprte u vas. U septembru vam se može ponuditi novi čin – mlad Mjesec će biti u vašem znaku pa možete dobiti novi angažman ili status u firmi.


Možete se odlučiti i na promjenu posla, jer se pun Mjesec u Ovnu 29. septembra javlja u vašem sektoru krize i transformacije – možete otići u novu firmu jer će vam biti ponuđena velika plata.
 

Takođe ćete odlučiti da promijenite imidž, kupiti više poslovnih i kvalitetnih stvari. Retrogradni Merkur u avgustu mogao bi vam pomoći da smršate i vratite se nekom stilu koji vam je bio relevantan prije nekoliko godina.
 

Vjerovatno ćete nakon fizičke promjene shvatiti da je vrijeme da osvježite i sopstvenu karijeru.
 

Lav
 

Snažne promjene u karijeri za vaš znak prvenstveno su povezane s novom situacijom s platom. Najvjerovatnije će vam porasti već 15. septembra zbog rasta vaše aktivnosti – možete početi podučavati druge ljude ili ćete zahvaljujući novim treninzima uspješno povećati cijenu svojih usluga.


Takođe je vjerovatno da na poslu možete imati vođu koji će vas "podići" za stepenicu više. Pokroviteljstvo će vam pomoći da postignete velike visine i finansijski rast.
 

Pun Mjesec 29.9. u Ovnu događa se u vašem sektoru obrazovanja – možete dobiti diplomu ili ćete imati učitelja koji će uticati na vaš profesionalni razvoj do 2025. godine.
 

Druženje s tom osobom (ili kroz obuku) proširiće vašu karijeru, kao i promijeniti vaš pogled na život u prosperitetnijem i finansijski uspješnijem smjeru.
 

Strijelac
 

Mlad Mjesec 15. septembra je u vašem sektoru karijere i statusa – možda ćete imati novog šefa ili ćete sami postati vođa i dobiti novu poziciju.
 

Ako ste već duže vrijeme nezaposleni, onda će upravo u septembru vaši razgovori uroditi plodom – ponudiće vam se kvalitetan posao s dobrom kancelarijom i prijatnim rasporedom.


Takođe u septembru ćete raditi na odnosima s upravom. Vjerovatno sada imate dva voditelja i mogli biste se umoriti od prilagođavanja svakome.
 

Najvjerovatnije će ovo pitanje biti riješeno sredinom septembra. A do 29.9. možete napraviti prvi korak u pokretanju sopstvenog posla.

 

(Stil.kurir.rs, DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI