FOTO/ POMOĆ IZ ŽEPČA

Žene SDP-a za žene Sirije: 205 paketa sa osnovnim higijenskim potrepštinama

ŽENA iN 19.02.23, 14:34h

Žene SDP-a za žene Sirije: 205 paketa sa osnovnim higijenskim potrepštinama
Cilj projekta je bio pomoći žene Sirije koje su pretrpjele strahote zemljotresa, a koje su i prije zemljotresa živjele u veoma teškim uvjetima za život

 

 


Projekat „Žena ženi“ uspješno završen u Žepču, 205 paketa sa osnovnim higijenskim potrepštinama u vrijednosti preko 5.000 KM je danas upakovano i tokom iduće sedmice će biti dostavljeno ženama Sirije.


Forum žena OO SDP BiH Žepče se zahvaljuju svim sugrađanima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ovog projekta.


Aktivistice Foruma žena OO SDP BiH Žepče su za samo pet dana prikupile skoro 3.000 KM novčanih sredstava te približno jednak iznos u higijenskim potrepštinama.

 

sdp-zepce-zena-zeni-3


Cilj projekta je bio pomoći žene Sirije koje su pretrpjele strahote zemljotresa, a koje su i prije zemljotresa živjele u veoma teškim uvjetima za život.


Iskreno se nadamo da smo na ovaj način uz pomoć naših sugrađana i donatora uspjeli jednim dijelom olakšati život ženama Sirije - poručeno je.


Svi računi su dostupni na uvid kod koordinatorica aktivnosti, a u narednim danim ćemo aktivnost ispratiti do samog kraja.

 

sdp-zepce-zena-zeni-4

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI