Pripremala se za ljetovanje

Poznate okolnosti smrti Ivane Trump: Nađena je na dnu stepenica u besvjesnom stanju

Hronika 15.07.22, 17:24h

Poznate okolnosti smrti Ivane Trump: Nađena je na dnu stepenica u besvjesnom stanju
Ivana je jučer imala zakazan termin kod frizera jer je radila posljednje pripreme za putovanje u St. Tropez

 

 

 

Ivana Trump preminula je u dobi od 73 godine u svom domu u New Yorku, a sada su poznate i neke okolnosti njezine smrti. Ivana je pronađena u besvjesnom stanju na dnu stepenica u svojoj kući na Manhattanu jučer malo prije 13 sati, piše Daily Mail.

 

Istražitelji još trebaju utvrditi tačan uzrok smrti i okolnosti, no vjeruje se da je smrt nastupila slučajno i da nije riječ o kaznenom prekršaju. Pretpostavlja se da je Ivana doživjela neku vrstu napada, nakon čega je vjerovatno pala niz stepenice. Istražuje se je li došlo do srčanog zastoja.

 

Sin odmah dojurio u Ivaninu kuću

 

Njena kućna pomoćnica i asistentica posljednje su je vidjele živu u srijedu oko 16:30 kada su odlazile iz njenog doma. Tijelo je našlo osoblje koje radi za Ivanu, a potom su nazvali policiju.

 

Nakon što je Ivani ustanovljena smrt, njen sin Eric Trump došao je u njen dom. "Ovo je bio vrlo tužan dan, vrlo tužan dan", rekao je novinarima nakon što je izlazio iz majčine kuće u blizini Central Parka.

 

Pripremala se za ljetovanje

 

Ivana je jučer imala zakazan termin kod frizera jer je radila posljednje pripreme za putovanje u St. Tropez. Fatih Cakirc, brat vlasnika salona Saliha Cakirca, rekao je da Salih već 20 godina frizira Ivanu.

 

"I ja ju poznajem 20 godina. Bila je jako draga žena, šokirani smo i tužni. Imala je termin danas u 14 sati i njena kućna pomoćnica je otkazala. Znam da je trebala ići u St. Tropez do septembra. Vidio sam je prošli petak kad je došla u salon, napravio sam joj frizuru. Bila je super, ništa joj nije falilo. Izgledala je vrlo zdravo i sretno", rekao je Fatih jučer nakon Ivanine smrti.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI