poštuje sve njene želje, ali jedno ne može

Za Harisa Džinovića postoji jedna jako bitna stvar: Evo šta je zabranio supruzi Melini

Showbizz 11.08.20, 17:59h

Za Harisa Džinovića postoji jedna jako bitna stvar: Evo šta je zabranio supruzi Melini
Haris i Melina upoznali su se sasvim slučajno u Sarajevu prije nekoliko godina, nakon čega su se počeli dopisivati

 

Poznati pjevač narodne muzike Haris Džinović već 18 godina u braku je sa suprugom Melinom. Kao pravi profesionalci, Melina i Haris poštuju obaveze svog partnera, a ljubav im je na prvom mjestu.

 

Ipak, postoji jedna za Harisa jako bitna stvar. Naime, kako je Melina nedavno izjavila u jednom intervjuu, Haris poštuje sve njene želje ali joj je izričito zabranio da promijeni svoju frizuru. Melina je ovu situaciju obrazložila rekavši da Haris mnogo voli kako Melina izgleda te s toga ne želi da ona promijeni svoju frizuru kako ne bi pokvario takav utisak.

 

-Moj suprug ne ne dozvoljava promjenu boje, dužine, ničega. On kaže da me je takvu upoznao i da to tako ostaje. Moja kosa uvijek mora biti čista i njegovana, to mi je važnije od odjeće- rekla je Melina.

 

Haris i Melina upoznali su se sasvim slučajno u Sarajevu prije nekoliko godina, nakon čega su se počeli dopisivati. Haris ju je jednom prilikom pozvao da pođe s njim na turneju nakon čega se više nisu razdvajali. Par se vjenčao 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti u blizini Dubrovnika. Melina i Haris imaju dvoje djece, kćerku Đinu i sina Kana.

 

(Azra, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI