FOTO/ SAMO MINIJATURNI KUPAĆI NA ZANOSNOM TIJELU

Kakva bomba! Milica Pavlović 'eksplodirala' na društvenim mrežama: 'Sva si prirodna, nikad ljepše obline'

Showbizz 08.08.20, 09:34h

Kakva bomba! Milica Pavlović 'eksplodirala' na društvenim mrežama: 'Sva si prirodna, nikad ljepše obline'
Fotka je nastala na terasi hotela u Dubrovniku, a sudite sami o Milicinoj izvajanoj figuri i nikad ljepšim (prirodnim) oblinama

 

 

 


Srbijanska pjevačica Milica Pavlović voli da objavljuje svoje provokativne fotografije, ali za razliku od plastičnih ljepotica, nju je priroda nesebično nagradila. 


Tako je zanosna Milica opet zapalila društvene mreže, ovoga puta sa fotografijom koju je objavila na Instagramu, a na kojoj pozira u najminijaturnijem kupaćem kostimu koji se može vidjeti. 


Fotka je nastala na terasi hotela u Dubrovniku, a sudite sami o Milicinoj izvajanoj figuri i nikad ljepšim (prirodnim)  oblinama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on


Njena fotografija oduševila je brojne fanove koji su joj podijelili mnoštvo komplimenata, a jedan od njih posebno je bio impresioniran onim što vidi te joj je poručio: 


- Ono što volim kod tebe je činjenica da si sva prirodna. Ne zanimaju te fileri ili kako god se te plastične stvari zovu. Mislim, male korekcije su ok, ali kako vidim u Srbiji ovih dana mnoge liče na zvijezde ruskih filmova za odrasle - napisao je između ostalog ovaj mladić, a zanimljivo je da je ovaj fan stranac te je i komentar na engleskom jeziku.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI