Poznat motiv napada

Stravičan zločin u BiH: Iz ljubomore ženu polio benzinom, pa zapalio

Hronika 21.07.20, 11:53h

Stravičan zločin u BiH: Iz ljubomore ženu polio benzinom, pa zapalio
Tragedija se dogodila juče ujutro, a iz Policijske uprave Banjaluka su kratko potvrdili da je osumnjičeni uhapšen i da je u toku kriminalistička obrada nad njim

 

Policiji je prijavljeno brutalno porodično nasilje u selu Mrčevci kod Laktaša, nakon što je ljubomorni suprug polio ženu benzinom i zapalio, saznaje Srpskainfo.


Tragedija se dogodila juče ujutro, a iz Policijske uprave Banjaluka su zbog kvalifikacije krivičnog djela, odnosno nasilje u porodici, kratko potvrdili da je osumnjičeni uhapšen i da je u toku kriminalistička obrada nad njim.
 

Nesrećna žena je sa opekotinama prebačena u UKC Republika Srpska.


Motiv napada je bolesna ljubomora.

 

Iz Policijske uprave Banjaluka potvrdili su da je dežurni tužilac krivično djelo je kvalifikovao kao nasilje u porodici, te oduzimanje ili oštećenje tuđe stvari.

 

Žena inicijala M. M. Iz Laktaša, koju je suprug polio benzinom i zapalio, primljena je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske (UKC RS) s opekotinama koje su zahvatile oko 50 posto tjelesne površine.

 

Pacijentica je priključena na aparat za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena, potvrđeno je danas iz te zdravstvene ustanove.

 

Hospitalizirana je na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, a iz UKC-a navode da su sve prognoze u vezi s njenim zdravstvenim stanjem krajnje neizvjesne.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI