foto/ opet u bliskom susretu sa koronom

Hoće li Željko Komšić i treći put u karantin: Ručak sa premijerom Novalićem u ribnjaku 'Rumeni' kod Kladnja...

Front 13.07.20, 19:26h

Hoće li Željko Komšić i treći put u karantin: Ručak sa premijerom Novalićem u ribnjaku 'Rumeni' kod Kladnja...
Ako i treći put bude negativan, lideru DF-a korona definitivno ne može ništa!

 

 


Nakon što je u medijima objavljena informacija da je i premijer Federacije BiH pozitivan na korona virus, jasno je da će uslijediti poduža lista onih sa kojima je Fadil Novalić prethodnih dana imao kontakte, a među njima je zasigurno i lider Demokratske fronte i hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić


Naime, Komšić i Novalić prije nekoliko dana, tačnije u subotu, 11. jula, nakon komemoracije u Srebrenici, našli su se na zajedničkom ručku u restoranu/ribnjaku Rumeni kod Kladnja, što je zabilježio (vrlo diskretno) i naš portal.    

 

komsic-novalic-kladanj2


Hoće li ovo druženje imati posljedice po lidera DF-a, znat će se narednih dana, uz pretpostavku da će Komšić ponovo raditi test na koronu, kao i da će opet morati u 14-dnevnu samoizolaciju.


Bit će to za Komšića treći put odlazak u karantin... Prvi put je to bilo u mjesecu martu, nakon što se vratio iz višednevne posjete Kanadi, gdje se sastao s predstavnicima bh. dijaspore i nekoliko kanadskih zvaničnika, kao i sa premijerom Kanade Justinom Trudeauom i njegovom suprugom, koje je bila pozitivna na korona virus. 


Potom se situacija ponovila krajem juna, nakon što je Komšić bio u posjeti Živinicama i tom prilikom se, između ostalih, susreo i sa predsjedavajućim Gradskog vijeća Živinica Nailom Jusićem, za koga je potom utvrđeno da je zaražen virusom korona.


Oba puta Komšić je prošao bez zaraze... Ako i treći put bude negativan, lideru DF-a korona definitivno ne može ništa!

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI