VIDEO/ NASTAVLJA SE HAOS U SRBIJI

Opet krv na protestima u Beogradu: Mladić izboden nožem, probijena ograda, na policiju lete kamenice, flaše...

Front 10.07.20, 21:52h

Opet krv na protestima u Beogradu: Mladić izboden nožem, probijena ograda, na policiju lete kamenice, flaše...
Ispred Skupštine Srbije lete kamenice i zapaljene su baklje. Sa strane Kosovske ulice kordon policije sprječava demonstrante da priđu. Reporterka N1 javlja da su učesnici protesta veoma agresivni prema novinarima i da ih sprečavaju da ih snimaju

 

 

 

 

Ispred Narodne skupštine u Beogradu okupilo se nekoliko hiljada ljudi, a tu je i grupa bliska bišem članu Dveri Srđanu Nogu, javlja reporter N1. Grupa demonstranata probila je ogradu ispred Skupštine. Jedan demonstrant napadnut je nožem. U Novom Sadu kordon policije u opremi za razbijanje demonstracija spriječio je učesnike protesta da blokiraju auto-put ka Beogradu. Građani se okupljaju i u Nišu, Vršcu, Leskovcu, Vranju...


21:37
Incidenti oko skupštine
Ispred Skupštine lete kamenice i zapaljene su baklje. Sa strane Kosovske ulice kordon policije sprečava demonstrante da priđu. Reporterka N1 javlja da su učesnici protesta veoma agresivni prema novinarima i da sprječavaju da ih snimaju.


21:34
Hapšenje zbog napada nožem
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je Z. O. (47) uhapšen zbog sumnje da je večeras, na protestu ispred Doma Narodne skupštine, poslije svađe nožem zadao ubod u predjelu desne noge 32-godišnjem muškarcu.


21:31
Probijena ograda ispred Skupštine
Grupa demonstranata probila je ogradu ispred Skupštine. Demonstranti nisu uspjeli da provale vrata i većina njih se vratila na plato pošto su shvatili da su snimljeni.


Jedan mladić iz grupe koja je probila ogradu napao je reportera N1 Petra Gajića dok se javljao uživo u program. Gajić javlja da mu je oboren mikrofon.


21:19
Privedene tri osobe kod Skupštine
Reporterka N1 javlja da su tri osobe privedene kod skupštine. Privedeni su kroz Dom narodne skupštine odvedeni u policijsku maricu i odvezeni.


Šta se dešava isred Narodne skupštine Srbije pratite uživo putem live programa N1...

 


 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI