I SAM POTVRDIO

Neslužbeno se saznaje: Davor Bernardić i cijelo predsjedništvo SDP-a mogli bi podnijeti ostavke!

Front 05.07.20, 23:08h

Neslužbeno se saznaje: Davor Bernardić i cijelo predsjedništvo SDP-a mogli bi podnijeti ostavke!
U trenutku pisanja ovog teksta, nakon obrađenih gotovo 70 posto biračkih mjesta, Restart ima samo 43 mandata

 

Neslužbeno saznajemo, javlja Jutarnji list, da će Davor Bernardić i cijelo predsjedništvo SDP-a, vjerojatno sutra nakon sjednice Predsjedništva, podnijeti ostavke na svoje funkcije zbog izbornog poraza Restart koalicije.

 

Članovi Predsjedništva su: Nenad Livun, Zlatko Komadina, Predrag Fred Matić, Franko Vidović, Romana Jerković, Ivo Jelušić, Ivana Posavec Krivec, Domagoj Hajduković, Boris Lalovac, Biljana Borzan i Rajko Ostojić.

 

Mogućnost svog odlaska Bernardić je najavio u svome prvom postizbornom obraćanju javnosti.

 

"Nije lako govoriti nakon ovakvog rezultata. Zahvaljuejm svima kji su izašli na birališta, bez obzir anza koga ste glasali jer ste odlučivali za budućnost svoje zemlje. Hvala i onima koji su dali glas za našu Restart koaliciju.

 

On je podsjetio da je u zadnjih 30 godina, SDP vodio Hrvatsku dva puta i da su tada počeli pregovore sa EU i NATO-om, da su izgradili autoputeve, digli plaće i penzije...

 

"Ali ja ne bježim od odgovornosti i spreman sam otići i o tome ćemo razgovarati sutra na Predsjedništvu partije", kazao je Bernardić.

 

U trenutku pisanja ovog teksta, nakon obrađenih gotovo 70 posto biračkih mjesta, Restart ima samo 43 mandata, naprema 68 mandata HDZ-a.

 

( DEPO Portal/ak)

 

BLIN
KOMENTARI