FOTO/ Nakon emotivne poruke pjevačice Aysele

Supruga Nedžiba Spahića: 'Vodili smo miran i porodičan život, nedavno smo proslavili 10 godina braka'

Hronika 02.07.20, 08:28h

Supruga Nedžiba Spahića: 'Vodili smo miran i porodičan život, nedavno smo proslavili 10 godina braka'
Nakon što su mediji prenijeli emotivnu poruku pjevačice Aysele, novinari portala crna-hronika.info su zatražili i komentar Ajle Spahić

 

Redakcija portala crna-hronika.info donosi dio razgovora sa jedinom zakonitom suprugom ubijenog Nedžiba Spahića Džibe.

 

Ajla Spahić i Nedžib Spahić nedavno su bili proslavili desetogodišnjicu braka. Imaju dvoje djece, a kako kaže ožalošćena supruga, vodili su miran i porodičan život.

 

- Moja izjava ne znam koliko bi vam bila interesantna. Mi smo vodili miran i porodičan život. Nedavno smo proslavili deset godina braka. Naravno da nas je sve ovo potreslo – priča Ajla, supruga Nedžiba Spahića Džibe.

 

ajla-nedzib-spahic-1

 

Nakon što su mediji prenijeli emotivnu poruku pjevačice Aysele, novinari portala crna-hronika.info su zatražili komentar od Ajle Spahić.

 

- Nedžib Spahić iza sebe ima samo jedan brak i to sa mnom. Sve ostalo su dezinformacije. Žalosno je da ljudi koriste ovu situaciju za ličnu promociju i za lajk više. Poštujte našu žalost. I ja imam dvoje djece koji koriste tehnologiju i ne želim da postavljaju pitanje o lažima. Slike dotične gospođe i mog Nedžiba su uslikane davno na običnom fotoaparatu. Da, dijete imaju, koje nažalost zbog nesuglasica nije vidio 12 godina – rekla je Ajla Spahić za portal crna-hronika.info.

 

(crna-hronika.info, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI