izrazio podršku

Džumhur podržao Đokovića: Sve je radio čista srca, znam koliko se Nole bori za sve tenisere ovog svijeta

Sport 24.06.20, 13:04h

Džumhur podržao Đokovića: Sve je radio čista srca, znam koliko se Nole bori za sve tenisere ovog svijeta
Đoković zbog toga neće moći doći u Sarajevo 5. jula kako je to bilo planirano, ali Džumhur je uvjeren da će najbolji teniser današnjice sigurno doći u glavni grad BiH kada se steknu uvjeti

 

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur uputio je poruku podrške prvom reketu svijeta Novaku Đokoviću, koji je pozitivan na koronavirus, naglašavajući da mu je žao što je Adria Tour završio na ovakav način.

 

Đoković zbog toga neće moći doći u Sarajevo 5. jula kako je to bilo planirano, ali Džumhur je uvjeren da će najbolji teniser današnjice sigurno doći u glavni grad BiH kada se steknu uvjeti.

 

- Mogu potvrditi njegove riječi kako je sve radio čista srca i sa željom da pomogne svim teniserima. Znam koliko se Nole bori za sve tenisere ovog svijeta i zaista mi je žao što se jedna lijepa priča na ovakav način završava. Također sam svjestan da će ovo uticati na održavanje meča između mene i Novaka u Sarajevu koji je bio planiran 5. jula, a koji se neće dogoditi. No, to ne znači da Nole neće u budućnosti posjetiti moj grad, znam da ima veliku želju da dođe u Sarajevo i to će se prije ili kasnije desiti - izjavio je Džumhur.

 

(Fena/mr)

BLIN
KOMENTARI