Foto/ Latila se i mikrofona

Lidija Vukićević na odmoru u BiH: Evo gdje se provodi atraktivna glumica

Showbizz 20.06.20, 12:41h

Lidija Vukićević na odmoru u BiH: Evo gdje se provodi atraktivna glumica
Gdje god se pojavi ona plijeni svojom harizmom

 

Život se polako vraća na olimpijsku ljepoticu Jahorinu. Za vikend su stotine Bosanaca i Hercegovaca odlučili da uživaju u prirodi i raznovrsnim sadržajima koji se nude na ovoj planini tokom proljetnih i ljetnih mjeseci. Najviše je gostiju iz Sarajeva, ali i iz Banja Luke, Tuzle, Mostara, Brčkog...


- Nakon korone svima nam je potrebno da malo putujemo i uživamo u prirodnim ljepotama. Zbog raznih zabrana teško je otići izvan BiH i ovo je prilika da se na najbolji način upoznamo sa svim ljepotama domovine - kažu članovi četveročlane porodice iz Banja Luke.

 

lidija-vukicevic-jahorina-2


Da turisti sve više hrle na Jahorinu pokazuje parking ispred hotela Lavina na kojem je i nekoliko automobila sa beogradskim tablicama. U ovom hotelu za vrijeme vikenda za dobar noćni provod bili su zaduženi Željko Kulašević i Srđan Šuka.


Među gostima je bila i atraktivna srbijanska glumica Lidija Vukićević, poznatija kao Violeta iz "Boljeg života". Gdje god se pojavi ona plijeni svojom harizmom, a ponesena odličnom atmosferom u klubu Lavine na oduševljenje prisutnih zajedno sa Kulaševićem i Šukom zapjevala je veliki hit "Ciganka sam mala".

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

BLIN
KOMENTARI