svi su poludjeli za ovim

Trik za čišćenje tepiha obišao internet: Gel za dezinfekciju ruku ‘otkriće‘ je kad su u pitanju mrlje od boje, pogledajte kako ih ukloniti

Auto & Dom 16.06.20, 12:14h

Trik za čišćenje tepiha obišao internet: Gel za dezinfekciju ruku ‘otkriće‘ je kad su u pitanju mrlje od boje, pogledajte kako ih ukloniti
Gel za dezinfekciju ruku obišao je posljednjih dana portale iz jednog drugog razloga

 

Iako gelove za dezinfekciju ruku do prije nekoliko mjeseci možda i niste imali kod kuće, kladimo se da su postali stalan dio opreme za izlaske vani. Barem ako ste u onoj kategoriji ljuid koji su odlučili pobožno paziti na higijenu i nakon što je prošla "ugroza".

 

Uostalom, gel za dezinfeciju zauzima manje mjesta u vašoj torbi nego mobitel. Lakši je od novčanika (nadamo se), a imati ga pri ruci uopće nije loše, ako ćemo vjerovati stručnjacima. U ovom slučaju dodatni "plus" je i što niste prisiljeni dodirivati javne uređaje za dezinfekciju postavljene na svakom punktu grada, šoping centra, ulaza u bilo koji javni prostor. I misliti nakon što ste istrljali ruke koliko je ljudi dodirivalo sredstvo prije vas. 

 

No gel za dezinfekciju ruku obišao je posljednjih dana portale iz jednog drugog razloga. "Nevjerojatan trik" koji je osvanuo na Instagram profilu Mrs D's Cleaning Reviews oduševio je brojne korisnike društvenih mreža. Gel za dezinfekciju ruku, naime, mogao bi vam poslužiti i za čišćenje tepiha.

 

gel-za-dezinfekciju

 


Ukoliko na tepihu (ili odjeći, navlaci za kauč ili sličnoj tkanini) imate tvrdokorne mrlje od boje, sve što trebate je istisnuti malo gela za dezinfekciju na točkicu. Onaj sa višim postotkom alkohola bolje obavlja posao, otkriva Mrs D., a sve što trebate je tekući ili gelasti dezinficijens poprskati po skorenoj boji i nježno odstraniti mrlju ručnikom od mikrovlakana. 

 

Toliko je jednostavno. A i stavlja u upotrebu dezinficijens inače rezerviran za vanjske aktivnosti.

 

(SD, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI