Opet zajedno

Severini se vratio jedan od najvažnijih muškaraca u životu, novi početak traje već neko vrijeme

Showbizz 15.06.20, 08:30h

Severini se vratio jedan od najvažnijih muškaraca u životu, novi početak traje već neko vrijeme
Kako doznaje Slobodna Dalmacija iz pouzdanih izvora bliskih pjevačici, njihov ponovni početak suradnje držao se u vrlo uskom krugu suradnika i traje već neko vrijeme

 

Čini se da je turbulentno razdoblje Severine Kojić polako iza nje. Iako i dalje vodi sudsku bitku protiv nekadašnjeg partnera Milana Popovića oko skrbništva nad osmogodišnjim sinom Aleksandrom, jedan važan muškarac koji je bio dio njenoga života odnedavno je opet u njemu.

 

Riječ je o Tomislavu Petroviću, muzičkom menadžeru s kojim je splitska pjevačica surađivala dugi niz godina, sve do marta 2019. Jedna od najdugovječnijih i najuspješnijih poslovnih suradnji na hrvatskoj muzičkoj sceni pukla je tada nakon dugih 17 godina, tokom kojih su oboje ispisali mnoge zajedničke uspjehe, piše Slobodna Dalmacija.

 

Kako doznaje Slobodna Dalmacija iz pouzdanih izvora bliskih pjevačici, njihov ponovni početak suradnje držao se u vrlo uskom krugu suradnika i traje već neko vrijeme. Severina, jednako kao i Petrović, imaju osjećaj da nikad nisu ni prestali surađivati, govori dobro obaviješten izvor i ističe da povratak Tomice, kako ga od milja zovu prijatelji, na mjesto Severininog menadžera govori o zrelosti i jednog i drugog.

 

tomica-petrovic-severina

 

Pjevačica je već zasukala rukave pa je posljednjih sedmica u jednom zagrebačkom studiju, poštivajući sve epidemiološke mjere, radila na novim pjesmama, a na društvenim mrežama najavila je i skorašnje ljetne koncerte, od kojih će prvi biti 11. 7. upravo u rodnom joj Splitu. Tada bi se nakon nešto više od godinu dana ponovno na istom mjestu mogli vidjeti Severina i njen menadžer, s kojim sljedeće godine obilježava 20 godina suradnje.

 

Logičan potez

 

Povratak Petrovića, koji će se fokusirati na njenu karijeru u ovom turbulentnom post-korona razdoblju itekako je logičan potez, budući da je broj ljudi na koncertima i dalje ograničen, a mnogi klubovi uopće neće otvoriti vrata ove sezone. Tomicu je nakratko zamijenio Alen Ključe, direktor Star produkcije, radeći na Sevinoj megauspješnoj turneji "The Magic Tour", a nakon glasina o prekidu suradnje Petrović nije medijima davao nikakve izjave. Štoviše, prestao se javljati i onim novinarima s kojima je dotad surađivao, sve ne bi li svoju štićenicu zaštitio od bilo kakvih interpretacija svojih izjava. Inače, ni ranije nije bio poznat po tome što će komentirati suradnju sa Severinom pa se klonio medija kad god je mogao.

 

Stare navike očito se nisu promijenile ni sada, jer kad su ga novinari zamolili da komentira obnovljenu suradnju s pjevačicom, nije odgovarao na poziv, jednako kao ni njezin PR menadžer Davor Grgin. U estradnim kuloarima u zadnjih godinu dana moglo se čuti da je imao puno ponuda za novim angažmanom, no iz samo njemu znanih razloga nije odlučio nijednu prihvatiti.

 

Izvor Slobodne Dalmacije tvrdi da njegov ponovni dolazak u Severinin tim nema nikakve veze s pričama o lošem poslovanju i navodnim dugovanjima zbog Popovićevih tužbi. Tačno je da je jedna od tvrtki u Severininom vlasništvu prošlu poslovnu godinu završila u minusu manjem od oko 88 hiljada kuna, ali je druga tvrtka poslovala s dobiti nešto većom od 1,2 miliona kuna, što je vidljivo na stranicama Fine preko sudskog registra.

 

Potpuno posvećena sinu

 

Pjevačica je, govori izvor, osim na glazbenu karijeru, u ovom trenutku u potpunosti fokusirana na vrijeme koje provodi sa sinom, ali i na brojne postupke koje protiv nje vodi njezin bivši partner Milan Popović, jer ništa više ne želi prepustiti slučaju. U samoj sudskoj bitci za skrbništvo ništa se nije moglo doznati iz Severininog okruženja, a posljednje što se službeno zna jest da je konačna odluka na Županijskom sudu u Splitu, gdje je došlo do promjene sutkinje.

 

S druge strane, Igor Kojić je ušutkao glasine o navodnoj krizi u braku nakon objave na Instagramu početkom juna, u kojoj je napisao: "Ljubav koja se ne mjeri likeom i followom. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu". A najbolja majka na svijetu uopće nije mirovala u doba karantene pa je tako na Instagramu i YouTube kanalima svake subote emitirala uživo improviziranu emisiju koju je nazvala SeVeTeVe, u kojoj se više nego dobro snašla u ulozi voditeljice.

 

Otpjevala je nekoliko dueta koji imaju više od 100 hiljada pregleda, među kojima je i onaj s Goranom Karanom iz mjuzikla "Naša bila štorija", a također cijela ekipa hvaljene predstave snimila je i posebnu pjesmu tijekom izolacije. Obnovom suradnje s Petrovićem Severina je po ko zna koji put pokazala, unatoč svim zlim jezicima, da je i dalje jedna od najjačih osoba na hrvatskoj glazbenoj sceni, kao i pravi profesionalac u svom poslu.

 

Nema sumnje da će joj usprkos svim nedaćama koje joj se događaju u borbi za skrbništvo, predstojeće pjesme, novi koncerti i prije svega obnovljena suradnja s Tomicom dati novi vjetar u leđa, baš kako kaže stih iz njezinog posljednjeg hita "Rođeno moje": "Što me nije ubilo, snagu mi je ulilo..."

 

(slobodnadalmacija.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI