FOTA GALERIJA/ EVO GDJE ODMARATI OVOGA LJETA

Upoznajte, uz „Apartmane Amsterdam Jahorina“, prirodnu i olimpijsku ljepoticu ljeti!

Biznis Klub 06.06.20, 22:23h

Veliki broj građana BiH ove godine će, kako stvari stoje, svoje odmore provoditi po ovdašnjim planinama, jezera i rijekama. Bliži se kraj „koronavirusa“ u BiH i predstavljamo „Apartmane Amsterdam Jahorina“, koji nude savršen smještaj i boravak na oimpijskoj ljepotici na kojoj su dosad ljetni potencijali bili skromno iskorišteni

 

„Apartmani Amsterdam Jahorina“ je novo izrađeni objekat u najljepšem dijelu Jahorine, 30 metara uz stazu Poljice 7. 

 
U objektu se nalazi niz moderno opremljenih apartmana smještajnog kapaciteta od 2 do 8 osoba. Apartmani posjeduju zasebnu kuhinju, kupatilo, spavaću sobu, dnevni boravak, kao i besplatan pristup internetu, total tv sa modernim LCD televizorima u svim prostorijama, te i mini bar.


U sklopu objekta nalazi se jos restoran i market, kao i parking prostor. Gostima su još u ponudi ski škole za početnike, kao i rental za sve zimske ali i  ljetne usluge i servise.
Apartmani se nalaze u Šatorskom naselju na dvadesetak metara od naljepših staza na Poljicama i novoizgrađene šestosjedne zičare. Zbog atraktivne lokacije, kvalitetnog građenja i modernog enterijera, koji je efektno uklopljen sa planinskim stilom u kome preovladavaju prirodni materijali i autentični etno detalji predstavlja dobru priliku za kraći i duži boravak.
U blizini ovoga  objekta  nalaze se restorani, disko klubovi,  kafići, pekara i  turističke kolibe.


I druga velika preporuka  za odmor u ovim apartanima je sama olimpijska ljepotica Jahorina.  Ova pitoma planina, sa sa svojim miksom meditaranske i kontintenalne klime,  idealan je izbor za boravak  ali razne rekreativne i turisitčke aktivnosti koje su u njoj  nude tokom ljetne sezone - od porodičnih i romantičnih duša grupa do planinara,  alpinista, speleologa, lovca, ribara i avanturista svih vrsta. 


Ovdje se tokom ljetne u ponudi razni adventure paketi,  organizacija visinskih priprema,  obilasci planinskih staza i vrhova, brdski biciklizam i  Quad Bike Rent, ali  šetnje po stazama u okolinih aparmanskog objekta. 


Jahorina je ljeti sa svojim šumama, planinskim izvorima, zelenin prostransva  i čistim zrakom koji jača ljudski organizam istinski raj za sve.

 

U kombinaciji sa našim modernim i udobnim „Apartmanima Amsterdam Jahorina“,  ovo može biti idealna opcija za boravak tokom vikenda ali i za duži odmor ovoga ljeta. 

 

Iz „Apartmana Amsterdam Jahorina“  poručuju svojim gostima i putnicima namjernicima:

 

- Čekamo vas uz osmjeh i vidimo se uskoro na Jahorini.

 

(DEPO Portal/ak)