razuzdani dernek završio neslavno

Na žurci sa Tijanom Ajfon bio i Slovenac koji je sudio u Ligi šampiona: 'Bili smo pozvani na zabavu na ranč'

Showbizz 29.05.20, 11:17h

Na žurci sa Tijanom Ajfon bio i Slovenac koji je sudio u Ligi šampiona: 'Bili smo pozvani na zabavu na ranč'
Mediji prenose da je Vinčić saslušan kao svjedok, ali njegova uloga nije precizno definisana. Pored njega, ispitani su i Sašo Belić, Riccardo Merdausl i Slaviša Drobić

 

​Tijana Maksimović (28) iz Rume, koja je poznata kao starleta Tijana Ajfon, uhapšena je u srijedu u Bijeljini zbog sumnje da je na žurku u jednoj privatnoj vikendici dovela djevojke zbog prostitucije, gdje je policija pronašla drogu i oružje.

 

Kako prenose mediji u Sloveniji, na "žurci" je bio i mariborski fudbalski sudija Slavko Vinčić, koji je sudio i utakmice u Ligi šampiona.

 

Mediji prenose da je Vinčić saslušan kao svjedok, ali njegova uloga nije precizno definisana. Pored njega, ispitani su i Sašo Belić, Riccardo Merdausl i Slaviša Drobić.

 

Vinčić je za portal 24ur.com potvrdio da je bio prisutan na zabavi, ali da je tamo bio slučajno.

 

"Poslije sastanka sa nekim poslovnim partnerima bili smo pozvani na proslavu na ranč,", objasnio je Vinčić, koji je takođe rekao da većinu ljudi - bilo ih je oko 40, sjeća se - uopšte nije znao, što je kasnije objasnio policiji u informativnom razgovoru.

 

"Poslije policijske racije, pozvani smo na informativni razgovor, gdje sam objasnio da te ljude uopšte ne poznajem, nakon čega su mi dali zeleno svjetlo da bih se mogao vratiti kući u Sloveniju", rekao je Vinčić.

 

Slovenački mediji prenose da protiv njega nisu podnesene krivične prijave.

 

Vlado Šajn, koji je na čelu Saveza fudbalskih sudija Slovenije, potvrdio je za portal 24ur.com da je zaista riječ od fudbalskom sudiji Slavku Vinčiću.

 

U izjavi za spomenuti portal Šajn kaže da će ova mrlja vjerovatno nanijeti veliku štetu njegovoj karijeri, bez obzira na razlog njegovog prisustva na "zabavi".

 

Osim Tijane Ajfon, državljanke Srbije, u ovoj akciji su pali i Milisav Tomić, Aleksandar Gajić, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić iz Bijeljine, te Pavle Stević i Srđan Mićić iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić iz Ugljevika, Elvis Hodžić iz Lukavca i Adi Bajgorić, državljanin Slovenije.

 

Uhapšenu grupu terete za organizovani kriminal, šverc droge i oružja, kao i za navođenje na prostituciju.

 

(NN, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI