'Politička igra'

Dodik se pravda: Navodi o prisluškivanju bili su performans i zezanje

Front 21.05.20, 15:15h

Dodik se pravda: Navodi o prisluškivanju bili su performans i zezanje
Lukač je rekao da se jutros mnogi utrkuju ko će prije podnijeti prijavu protiv Dodika, a da je to već uradio Milan Tubin, poslanik SDS-a, te da se po jednom predmetu ne može voditi više sudskih postupaka

 

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je sinoć na sjednci Narodne skupštine izveo preformans, a ne ozbiljne tvrdnje o prisluškivanju, prenosi N1.

 

- Naravno da je to bio dio odnosa u samoj Skupštini. I onaj koji prisluškuje to ne oglašava i ne saopštava javno. To je ono što bi oni u opoziciji nazvali performans, ili što bi se u običnom narodu nazvalo zezanje - rekao je Dodik.

 

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik vodio političku igru sa poslanicima Nebojšom Vukanovićem i Draškom Stanivukovićem.

 

Lukač je rekao da se jutros mnogi utrkuju ko će prije podnijeti prijavu protiv Dodika, a da je to već uradio Milan Tubin, poslanik SDS-a, te da se po jednom predmetu ne može voditi više sudskih postupaka.

 

- Možemo da vratimo snimak i da vidimo da je to samo jedna politička igra. Milorad Dodik im "baci im političku lopticu" i oni se sa njom igraju danima - rekao je Lukač.

 

Ministar kaže da ništa nije sakriveno od javnosti.

 

- Ja odgovorno tvrdim da nema nikakvog prisluškivanja, naročito narodnih poslanika, a ni bilo koga drugog u Srpskoj ko se ne bavi kriminalom i ko nije eventualno potencijalni terorista i ko može da ugrozi Srpsku. Samo u skladu sa sudskim odlukama se vrše određene mjere - rekao je Lukač.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI